Ha feladok egy levelet elsőbbségivel max hány nap mire odaér?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 11:42
1/9 anonim válasza:
Honnan, hova? Csak a lenyeget hagytad ki.
2/9 anonim válasza:
Max 15000. A postánál nincs időgarancia (csak MPL szolgáltatásoknál). Azt mondják, hogy következő munkanap odaér a küldemények 80-valahány százaléka, de elképzeéhető, hogy a te küldeményed abba a 10%-ba esik, amelyik 2 nap alatt ér oda, és lehet, hogy abba a 0,0001%-ba, amelyik soha.
3/9 anonim válasza:
Én már rég nem adok fel elsőbbsgivel semmit. A sima boritékos másnapra megérkezik, ha elsöbbségi, akkor még a jövöhéten sem kapták meg a címzettek. Lehet, hogy a hivatalos címzésekre valóban elviszik másnap, de a civil leveleknél én ezt még nem tapasztaltam.
4/9 anonim válasza:
Bocsánat, de milyen 1.500.-ft-ról van szó??? Az elsőbbségi levél ára tavaly 90.-ft. volt. Most nem tudom mennyi. Mikor bevezették azt ígérték, hogy másnapra odaér. Ennek így is kellene lennie, de hol van már a Magyar Posta presztizse??? Inkább iparcikkeket forgalmaznak, mintsem a szolgáltatásra koncentrálnának. Egy sima levél általában harmadnap ér célba, vagyis 48 óra alatt. Add fel inkább ajánlva!
5/9 anonim válasza:
Én is azt tapasztaltam,hogy az elsöbbségi,egyre drágább,és egyre lasaabb.Én csütörtökön 250 km-re messzebb feladtam simán egy levelet,és másnap ott volt.
6/9 anonim válasza:
De ha olyan szerencsétlen vagy mint én, akkor soha nem ér oda, mostanába kétszer is tapasztaltam, és felháborítónak tartom, azt amit művelnek!
7/9 anonim válasza:
a következő munkanapon megérkezik. (:
8/9 anonim válasza:
Valahogy úgy van, hogy belföldön ér oda a küldemények
x százaléka másnapra
9/9 anonim válasza:
Ha a hét utolsó napján adod föl nem érkezik
másnapra-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!