Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van aki ki szeretne menni...

Senorita19 kérdése:

Van aki ki szeretne menni dolgozni külföldre, de nincs kivel?

Figyelt kérdés

Kimennék dolgozni, de nem ku..kodni!!!!!

Van olyan lány aki hasonló helyzetben van?

2011. dec. 21. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
én is szeretnék majd egyszer kiváncsiságból.
2011. dec. 21. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, hogy kíváncsiságból kimennék mennyire más ott a légkör. Ha tetszene max hazajönnék, de nem veszítenék semmit, csak egyedül félek kimenni.
2011. dec. 21. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem az hogy félek hanem még nem végeztem a sulival :D

de egyébként egyre több országba lehet kimenni úgy hogy nem kell állampolgárnak lenned meg a komolyabb dolgok. csak regisztrálsz vhol és már dolgozhatsz is. annyi hogy nem kaphatsz segélyt meg ilyenek. pl: anglia, ausztria kimész és dolgozol kb. ennyi :D

nyelvet kell csak beszélni valahogy az munkától függ mert ha takarítasz nem kell sok nyelvtudás de ha valami komolyabb, annál inkább :)

2011. dec. 21. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
És te mikor végzel a sulival? Még én is nyelvet tanulok, angolt is meg németet is. 3 szakmám van, de az utóbbihoz keményebben kell a nyelv, mint egy konyhalánynak, vagy takarítónőnek. Így még nekiállok tanulni pár hónapot.
2011. dec. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!