Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi értelme van a rémhírkeltésn...

Mi értelme van a rémhírkeltésnek 2012-t illetően?

Figyelt kérdés

Rádióban is hallottam, neten is olvastam mindenféle vészmadárkodást árvizekről, földrengésekről 2012-re nézve. Marha jó, a földrengéseket a tudomány mai állása szerint nem tudnak előrejelezni, ezért is okoz annyi gondot. De szerencsére nálunk ilyen zseniális látnokok vannak. Dettó ez a véleményem az árvizekkel kapcsolatban is. Az árvíz is egy összetett bonyolult többtényezős időjárási folyamat eredménye. Ezt is ilyen jól meg lehet jósolni?

Annyira undorodom az ilyen szenzációhajhász rémisztgetésektől, nem tudom, hogy jogilag ez szankcionálható-e, de etikailag mindenképpen elítélendőnek tartom a rémhírkeltést, a riogatást.

2011. dec. 18. 22:17
 1/2 anonim válasza:
Annyi hogy le lehet forgatni 3645363 olyan filmet ami ezzel foglalkozik,amiből azért kaszálnak rendesen.:)
2011. dec. 18. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:

földrengés tényleg volt 2012-ben ha jól emlékszem nyáron

miskolcon elég nagy volt. megrázkódtak a falak is, meg a bútorok- részese voltam

a meteorit Oroszországban is nem rég becsapódott.igaz ez már 2013-ban.

lehet rémhírkeltések de az emberek is rájöhetnek már arra, hogy a természet nem alszik:-) árvíznek meg főleg mostanság, legalább annyi esélye van, mint a meteorit becsapódásra ami nem régiben történt meg ugye.....

bármikor jöhetnek újabb események amikre jobb felkészülni.

ezek nem rémhírkeltések. mindig is voltak, és lesznek is természeti katasztrófák.

2013. márc. 31. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!