Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretném megváltoztatni a...

Szeretném megváltoztatni a nevemet. A Kőszegi vezetéknévhez milyen (lehetőleg ritkább) női nevek illenének?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 09:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a pontos korom nem szeretném megadni, de annyit mondok, hogy 20 és 30 között vagyok. Nos én alapvetően inkább csöndesebb vagyok, de azért ha jó kedvem van tudok beszélni is jó sokat. =) Nem szeretek másokkal gonoszkodni, szóval elég "jólelkű" vagyok. (Ha szabad ezt így mondani) Valami mást akartok még tudni? (Amúgy a Lara nekem is tetszik)
2011. dec. 29. 22:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja még az, hogy mivel foglalkozom. Biológus vagyok, azon belül is mikrobiológus.
2011. dec. 29. 22:07
 13/16 anonim válasza:
Szerintem szép név a Laura Kinga Lara (amiket írtak),de nekem a Panna ugrott be. Vagy Nikolett, az is szép (mondjuk az nem olyan ritka).
2012. jan. 2. 13:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. jan. 2. 16:07
 15/16 anonim válasza:

Neked szép vezetékneved van, ehhez sokféle név illik. Lehetőleg mshg-val kezdődjön, állítólag összességében 5 szótagú a legszebben hangzó.

Viszont az én vezetéknevem nem jó. Régóta viselem, mert erősen! felnőtt vagyok. Virányi-ra változtatnám....ha lehet. Egyszerű, de szép keresztnevet tanácsoljatok, habár abban az esetben nem csak a vezeték, hanem a keresztnevem is változna. Vagy nevet csak fiatalkorban illik változtatni?

2012. máj. 12. 23:51
 16/16 anonim válasza:
Látom, ti okosak vagytok az inkognitóval. Helyes!!!! ha valaki szart akar keverni, itt is könnyen megteheti, ebbe nekem sikerült belelépni. Talán az illető ezeket a sorokat is olvassa.Tehát, beállítások.....erre mindenki figyeljen oda
2012. máj. 12. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!