Van valamilyen megkötés a láthatósági mellények színére és anyagára vonatkozóan?
Mivel kötelező viselni ezért gondoltam nem ártana beszereznem egy olyant amit szívesen viselek. Nos nekem a piacon kapható két szín közül egyik sem tetszik. Se a bénasárga se a majomnarancs. Ellenben valami szolidabb színnel még meg tudnék barátkozni.
De ezen a két színen kívül nem lehet mást találni.
A kérdésem csak annyi lenne hogy erre tényleg van valamiféle előírás, vagy mindenkinek kötelező a kukás és rendőrviselet?
Valamint ha elkészíteném magamnak, fényvisszaverő csíkokkal a saját kabátom az megfelelő lenne, vagy biciklisként ez a két szín az amit választhatok?
Vitatott téma, de nem olvastam/hallottam olyat, hogy házi készítésű mellény miatt büntettek volna. Én is varrattam nagymamámmal (majomnarancs) pólóra fényvisszaverő csíkot, sokkal jobban látszik messziről, mint a szabványos. Azért ne kéket, feketét vegyél/csinálj, gondolom érthető miért:D
2007es cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!