Miből lehet házilag cigit csinálni?
én eddig teafiltert kibontottam és abból,de azt mondják h az mérgező.:O
és ezért valami másik ötletet kérek szépen!
másból nem?
lécci.
Ha csak úgy menőzni meg szívni akarsz, akkor szerintem a száraz akác levélből lehetne. Nagypapám mesélte, hogy ő akácból csinált pipát XD
Milyen papírból csináltad eddig?
Nem tudom, hogy mérgező e, de az íze és a füstje is nagyon jó 😂😂 nekem semmi bajom nem volt tőle.
Először is le kell tépni egy kis darabot egy papírból (kb 10×10, de ahogy gondolod), az egyik vége tegyél vattát (nem kell sok, kb a cigi negyedéig érjen), ezt fel tekered olyan vastagságúra ahogy a cigit szokták. Ezután odamész a virágokhoz vagy egy fához és keresel elszáradt leveleket (de tényleg elszáradtnak kell lennie, mert csak az ég), mérettől függően összemorzsolod (nem kell nagyon aprónak lennie), beleteszed a cigibe a másik végénél, és figyelj arra, hogy ez egy kicsit kilógjon a cigiből. Ha nem akarod egyből elszívni akkor ragaszd körbe valahol celluxal (tetszőleges helyen átlátszóval, vagy a levél felőli részénél barnával, hogy olyannak tünjön mint a rendes cigi.
Nagyon egyszerű megcsinálni, és jó is, de szerintem károsabb mint a rendes cigi...ugye a papír vastag, jó sok kátrány lesz ahogy ég, meg a vattán kívül nincs füstszűrő sem. Viszont nincs benne nikotin, így nem fogsz rászokni, meg semmiféle vegyszer (persze ha nincs semmi vegyszer a levélen).
Kipróbálásra jó, totál ugyanazt fogod érezni mint rendes ciginél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!