Jövő hét szombat karácsony! Ti is várjátok? :D
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 20:16
3/7 anonim válasza:
eddig vártam,épp ma büntettek meg külföldön 80ezer FT-ra átszámolva amit muszáj volt fizetnem :S úgyhogy már nem annyira várom.
4/7 anonim válasza:
Én igen :) Szeretem a karácsonyt,bár ahogy megfigyeltem az új divat az,hogy utáljuk a karácsonyt. De hát én soha nem követtem a divatot. Előre is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kérdező és válaszolók.
5/7 anonim válasza:
ma 20:39
Pont azzal követed a divatot ha szereted. Mostanság csak az ajándékozásról szól a karácsony, és persze a multik és a bankok járnak a legjobban.
6/7 anonim válasza:
Én nem veszek senkinek semmit,nem hinném hogy pont rajtam szednék meg magukat. Pont az a baj,hogy a sok költekező embert összekötitek azokkal,akiknek mást jelent a karácsony. Meg amúgy is: millió egyen szidják a költekezőket. Miért? Engem aztán nem érdekel,hogy ki mire mennyit költ. Másnak miért fáj ez? Ha költekezni akar,utána meg hónapokig koplalni,hát tegye.
7/7 anonim válasza:
Hát, mindenkinek arról szól a karácsony, amilyenné teszi.
Mivel nálunk - bár van ajándék - de nem elsősorban arról szól, én várom, imádom, és készülök rá nagy örömmel.
Ami pedig a divat: azt hajtogatni, hogy a pénzről szól, ezért nem várni, holott mindenkinek olyan a karácsonya, amilyenné varázsolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!