Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy békén hagyjon...

Mit tegyek, hogy békén hagyjon/hagyjanak?

Figyelt kérdés
Nem nézek ki se rosszul de bombázó se vagyok.. olyan kis átlagos csaj vagyok, nem vagyok olyan hú de fejlett csaj de azért deszka se vagyok az tuti. Bár 15 évesen mit várjon az ember? 168cm magas vagyok és 52 kg és mindig azzal piszkálnak, hogy csontváz deszka meg stb. Most tehetek róla? Sokan mondják, hogy ne foglalkozzam velük, meg tök nem igaz amit mondanak. Igazából csak 1 fiú van aki ezeket mondja, de ő olyan durván betud szólni. Egyszerűen olyan típus vagyok aki ha 1 olyat szólnak és éppen olyan napom van simán elsírom magam. Mit csináljak, hogy végre békén hagyjanak/hagyjon?
2011. dec. 14. 18:51
 1/3 anonim válasza:
Én ha engem piszkálnak olyan dologgal amire elég érzékeny vagyok,akkor oda megyek és aki épp bemer szólni megmondom neki "Letépem a burád öcsi ha nem hagyod abba!!" Nagyából ennyi elég egyes embereknél de ha nem még jobban beszólhatsz neki vagy hozd zavarba azzal, amit ő is érzékenyen kezel... Sok szerencsét :D
2011. dec. 14. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azért piszkál, függetlenül a témától, mert vagy tetszel neki és csak így képes bókolni.

Vagy egyszerűen csak azért mert látja, hogy képtelen vagy kezelni ezt a kialakult helyzetet, és tudja, hogy ez téged bosszant.

Cukkol mert ha minden jól alakul akkor még el is sírod magad. (direkt provokál)

Szerintem túlságosan magadra veszed a beszólásokat!

s*arj egy kicsit a világra.

Normál esetben azt mondják a tűzet vízzel kell eloltani.

De szerintem ebben az esetben, amilyen az adjisten...

Próbáld megtalálni azt az azonos stílust amit feléd sugároz, és azzal a mentalitással próbálj vissza szólni.

Persze ez nem garancia, hogy abbamaradnak a beszólogatások, mivel szerintem ez már a kipécézés kategórián túl ment, és a már megszokás hatalmává vált.

De az biztos, hogy sok meglepetést és döbbenetet okoznál neki, ha kínos helyzetbe hoznád mások előtt a viszonozó kijelentéseiddel.

íme egy példa:

teszi az alaptalan megjegyzést...

Te meg lazán lereagálod:

Még mindig jobb mint a te gyufa fejed...

...esküszöm, ilyen fejjel magamra gyújtanám az egész iskolát!

(És erre még érdemes rákontrázni, addig még megpróbálja feldolgozni a kapott információt.)

Még így is jobb adottságokkal rendelkezem mit a te!

Látszik, hogy a saját fogyatékosságodat próbálod másokra kivetíteni, jobb ha tőlem tudod ez nem segít a problémádon. (ezután faképnél kell hagyni akár mit is mond)

Valószínű, hogy káromkodni fog utánad, ezzel elismerve a tényt, hogy képtelen vissza válaszolni a beszólásodra!

Figyelmedbe ajánlom a szópárbaj című könyvet!

2011. dec. 14. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat egész sokat segítettetek ^-^

de azért tovább válaszokat is kérek!

2011. dec. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!