Mit tegyek, hogy békén hagyjon/hagyjanak?
Szerintem azért piszkál, függetlenül a témától, mert vagy tetszel neki és csak így képes bókolni.
Vagy egyszerűen csak azért mert látja, hogy képtelen vagy kezelni ezt a kialakult helyzetet, és tudja, hogy ez téged bosszant.
Cukkol mert ha minden jól alakul akkor még el is sírod magad. (direkt provokál)
Szerintem túlságosan magadra veszed a beszólásokat!
s*arj egy kicsit a világra.
Normál esetben azt mondják a tűzet vízzel kell eloltani.
De szerintem ebben az esetben, amilyen az adjisten...
Próbáld megtalálni azt az azonos stílust amit feléd sugároz, és azzal a mentalitással próbálj vissza szólni.
Persze ez nem garancia, hogy abbamaradnak a beszólogatások, mivel szerintem ez már a kipécézés kategórián túl ment, és a már megszokás hatalmává vált.
De az biztos, hogy sok meglepetést és döbbenetet okoznál neki, ha kínos helyzetbe hoznád mások előtt a viszonozó kijelentéseiddel.
íme egy példa:
teszi az alaptalan megjegyzést...
Te meg lazán lereagálod:
Még mindig jobb mint a te gyufa fejed...
...esküszöm, ilyen fejjel magamra gyújtanám az egész iskolát!
(És erre még érdemes rákontrázni, addig még megpróbálja feldolgozni a kapott információt.)
Még így is jobb adottságokkal rendelkezem mit a te!
Látszik, hogy a saját fogyatékosságodat próbálod másokra kivetíteni, jobb ha tőlem tudod ez nem segít a problémádon. (ezután faképnél kell hagyni akár mit is mond)
Valószínű, hogy káromkodni fog utánad, ezzel elismerve a tényt, hogy képtelen vissza válaszolni a beszólásodra!
Figyelmedbe ajánlom a szópárbaj című könyvet!
köszi a válaszokat egész sokat segítettetek ^-^
de azért tovább válaszokat is kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!