Antimod kérdése:
Szerintetek megkapom még a csomagomat? Járt így valaki?
Figyelt kérdés
Röviden: Vaterán vásároltam kb. 5 ezer Ft-ért CD-ket. Ajánlottan adta fel az eladó (már rendeltem tőle, így ő okés), és meg is érkezett a szelvény.
Ma érte mentem: a Posta szerint kézbesítették (kinek?), a postás nem emlékszik, amúgy nem tudják, mi van vele. A ládába bele sem fér, ráadásul zárt lépcsőházban van, így nem lophatta ki senki. A párom vehette volna még át, de ő sem volt otthon, ráadásul ő vette ki az értesítőt a postaládából is.
Tudom, hogy elvileg jár kártérítés (persze rámfoghatják, hogy átvettem és csak erre utazom), a szállítási költség többszöröse, de igazság szerint a csomag tartalma sokkal jobban érdekel, mert nem könnyen beszerezhető dolgok voltak.
Keresztet lehet rá vetni.
2011. dec. 14. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!