Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Az egyik pillanatban azt álmodtam,hogy az öcsém felakasztotta magát az udvarunkon álló diófára,és reggel,amikor kinyitottam az ajtót,ez a látvány fogadott.Aztán a másik pillanatban meg már a szobában voltam a párommal és a kislányunkkal,és a párom megkérdezt,hogy a feszület az ágyunk felett(ami a valóságban nincs is)miért fordul folyton le.Erre a szóra le is fordult,fejjel lefelé és az összes kép a falról leröpült és a szekrényajtók,fiókok kinyíltak.Aztán felébredtm.SZÖRNYŰ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!2009. máj. 17. 12:11
1/3 anonim válasza:
Nem néztél mostanában valamilyen sátánista horrorfilmet?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem,semmiféle horrort meg thrillert nem néztem mostanában
2009. máj. 17. 16:38
3/3 anonim válasza:
Sztem minden álmot lehet többféleképp értelmezni.
A testvéred öngyilkosságát én úgy értelmezném , hogy a valóéletben úgy érzed vmi bajba került , vagy indok nélkül félted. a feszületet meg én vmiféle Istentől való elfordulásnak gondolnám , mondjuk ha régebben többet imádkoztál most meg alig a tudatalatid lehet , hogy igy közli .
Másik megfejtésképp , meg a haláltól való félelmet jelentené.Az öngyilkosság ugye egyértelmüen utalhat a halálra, a feszület megfordulása , fiók csapkodás meg vmi apokalipszis féle ami megint csak a halálra utal , illetva arra , hogy félsz tőle.
Én így értelmezném , de sok mindentől függ , hogy mit álmodunk , akár egy reklámfilmtől is, amire csak félfüllel figyeltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!