Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki Földrajz...

Dettybaby kérdése:

Segítene nekem valaki Földrajzból?

Figyelt kérdés
Hello! Detty vagyok egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem vagyok túl jó Földrajzból(7-es vagyok.) Esélyt kaptam a Tanárnőmtől, hogy kapjak egy 5-öst, HA csinálok egy kiselőadást... Hát már így utólag hülye ötlet volt. Az Indián rezervátumokról kéne írnom, de a Wikipédián nem találtam túl sok információt. A könyvben sincs valami sok dolog. Szóval nagyon szépen kérek mindenkit, aki olvassa ezt, hogy segítsen nekem! <3 ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM ^^
2011. dec. 13. 16:15
 1/1 anonim válasza:
Szia!mikorra kéne az előadás?milyen hosszúnak kell lennie?powerpointban esetleg valamilyen poszterszerűséget kéne csinálnod?ha leírod talán tudok segíteni.azt ajánlom tegyél bele sok képet.amúgy ha a google-be beírod hogy indián rezervátumok akkor csomó dolgot kiad.írj privit ha gondolod és segítek.
2011. dec. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!