Mi a keresztneved és hogy becéznek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 20:21
21/28 anonim válasza:
Anna és Vannának vagy Pankának.xD
22/28 anonim válasza:
Petra és nemszeretem ha becéznek...:S Apukám a vezetéknevemen szokott szólítani.A legjobb barátnőm Petróciának szólít de csak ő szólíthat így.:D A peti,petruska nevektől a falra mászok.:S
23/28 anonim válasza:
Gyula a keresztnevem, amit ebben a formában utálok, de szerencsére a legtöbben Gyuszinak hívnak, azt szeretem. A barátnőm Gyusznak, Gyuszkó-mackónak hív (mackós alkat vagyok) Üdv:)
24/28 anonim válasza:
én Anita vagyok és a legtöbbször Ani-nak becéznek, de anya szokott Ancsának vagy Bancsának. Meg volt náhány érdekes becenevem amik hálistennek 'lemosódtak' rólam
először voltam Ancsita aztán abból lett Csita abból meg Csicssi
Néhány osztálytársam egy ideig Ancinak hívott de direkt cukoltak vele mert azt utálom
25/28 anonim válasza:
Bettina és Bettinek vagy Etti.:)
26/28 anonim válasza:
Izabella és Izának vagy Izunak,a Bellát nem szeretem.
27/28 anonim válasza:
Két keresztnevem van, a Renátát használom. Reninek, Rencsinek becéznek. Apa néha mondja, hogy Kistücsök, még amikor kicsi voltam, akkor adta.
21/N
28/28 anonim válasza:
Borbála, de így soha senki nem hívott, szerencsére tényleg mindenki Borinak szólít, vagy nagymamám, anyukám Borikának, néha direkt a barátnőim is csesztetnek vele, hogy Borikáznak, azt nagyon kevés embertől viselem el. Aztán régebben hívtak Borkának, keresztapám és apukám Borisnak, a barátaim néha Borcsónak, vagy Borsónak :D Hívtak már Borcsának (azt utálom) vagy Boriskának. Összességében szeretem a nevem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!