Fiúkhoz szól! Születésnapra egy erotikus tánchoz ti mit szólnátok?!
Tehát az lenne az én úgymond problémám,hogy most lesz a barátom születésnapja és nincs ötletem,hogy mit is vehetnék neki igy arra gondoltam,hogy csinálnék neki egy tortát mert édes szájú a másik pedig,készülnék neki egy erotikus tánccal :$ és,hogy ez fiúk szerint milyen?:)hogy ti mit szólnátok egy ilyenhez?!:)
előre is köszönöm :)
Én tutira örülnék.
Lehet filmekből tanulni, mint a 9 és fél hét...
Meg is őrülnék.
Szia!
Vigyázz, nagyon kiábrándító lehet, ha ügyetlen leszel. Ha nem gyakoroltad, akkor inkább javaslom, hogy saját kezűleg készíts neki valamit, amire ha ránéz mindig Te jutsz az eszébe!
Ha komolyan gondolod a táncot (előbb-utóbb szükség lehet rá):
Mindenképpen egyedit csinálj. Ne legyen olyan mint egy "hétköznapi" előjáték, bár a befejezés nyilván "ugyan olyan" lesz :o))
Mióta vagytok együtt? Tudsz még ujjat mutatni?
Lenne néhány ötletem (hátha ujjat mondok):
Tánc közben kikötözhetnéd (ne szorosra, ha nem tetszik neki ki tudjon szabadulni)
Kipufogó ( az eredeti szó nem ment át az oldal szűrőjén) izgatás. Ha még nem próbáltátok, csak nagyon óvatosan, mert a fiúk nagy része meleg dolognak gondolja. Kezdésnek egy kis nyalakodás a zacsi mögött, aztán szépen fokozatosan kis lépésekben tovább. Van aki a prosztata masszázsig is elmegy:
Esetleg egy-két (ha intim helyre kerül akkor kortól független) piercing, ami (ha jó helyen van) mindkettőtöknek örömöt okozhat:
stb.
Jó szórakozást :o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!