Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarországon vannak koreaiak?

Magyarországon vannak koreaiak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. dec. 11. 19:33
 2/11 A kérdező kommentje:
és hol? merre találok? :)
2011. dec. 11. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Akiket én ismertem pesten azok ideiglenesen voltak itt, de a jpop.hu oldal fórumán asszem volt tartósan itt élő koreai is.
2011. dec. 11. 19:39
 4/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :)
2011. dec. 11. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Szívesen. :)
2011. dec. 11. 19:43
 6/11 A kérdező kommentje:
csak mert kapcsolatra szeretnék és nagyon tanácstalan vagyok hol tudok keresni. :/
2011. dec. 11. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Gödön a samsungban vannak,és senki sem szereti őket!Tisztelet a kivételnek.
2011. dec. 19. 00:23
 8/11 anonim válasza:

Pécsen vannak.

Amúgy nem olyan helyesek, mint a kpop sztárok, ha azért keresed őket.:D És kb. szóba sem állnak senkivel...

2011. dec. 26. 14:29
 9/11 zsofiiiy válasza:
Hát nem a legbarátkozób típusuak...
2013. márc. 10. 22:32
 10/11 anonim válasza:

Én ismerek nem egy koreait Magyarországon.

Pl.ahol én laktam Szarvason(dél-kelet m.o) ott lakik egy koreai család és gyakran jönnek hozzájuk a rokonaik szintén Magyarországról.A gyerekeik már itt születtek M.O-n de már nagyok,a fiuk 20 éves a lányuk meg 17 vagy 18 asszem.

Ezenfelül sok koreai él még Pesten is (főleg az orvosin vagy ösztöndíjjal jöttek M.O-ra tanulni).

Szerintem ez egy általánosítás,hogy egyikük sem szép aki nem kpop sztár és az is,hogy egyáltalán nem kedvesek és zárkózottak.Persze tény is való,hogy akad ilyen is.

Koreaiakat akiket én ismerek és pestiek,helyesek,nagyon is(!) és magasak is,bár akadnak olyanok is akik nem annyira jóképűek pl.: a barátnőm TaeKwon-Do mesterének a fiai.Nem annyira helyesek(közel sem csúnyák csak átlagosak) viszont izmosak és erősek :3 plusz nagyon közvetlenek és barátságosak(szintén M.O-n születtek.)

Tudom,hogy későn írtam,de remélem segítségül szolgáltam más embereknek is akiknek hasonló kérdései vannak ;)

~egy Dél-Korea bolond voltam xD

2014. júl. 14. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!