Ki a legnagyobb hatalom a Földön? Ki nyerne meg egy nagy háborút?
Először is arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek, ha minden ország egyedül lenne, akkor ki nyerne egy háborúban?
Gondolok itt az USA-ra, Kínára, és Ororszországra, vagy esetleg Japánra! Tehát mindenki egyedül van, és nincs atom!!!
A másik ami érdekelne, ki nyerne háborút, ha lennének szövetségek? Itt nagy eséllyel indulnánk az EU oldalán de még mindig vannak mások is! Tehát van szövetség, és nincs atom!
Mi a véleményetek egyes helyzetekben???
Látszólag a legerősebb állam az USA.
Látszólag a legerősebb szövetség a NATO.
Szerintem Kína a legerősebb állam, ha még nem, akkor hamarosan az lesz.
Japánnak is adok néhány pontot, de nem ő az ütőász.
egyébként meg svájc győzne,minden romokban heverne mint a terminátorban,holtestek mindenhol de svájc virágzana továbbra is
Igen, nekem is elsők között van Kína...
A Földrajz tanárom is mondta "...igen gyerekek, van a NATO, de van Kína..."
Amúgy szerintem Kína nincs annyira technikában elmaradva USA-tól...
Ja az lehet. Én Kínát mondtam. De ugye ez csak elméleti kérdés. Szerintem ha tényleg egy globális háború lenne úgyis tömeges pusztulás lenne, atom nélkül is, aztán a végén valaki nyer tök mind1 ki.
Semmit se érne el vele, csak aztán a következő háborúban mások helyet saját maguk ellen harcolnának. Ellentétek úgyis lesznek mindig.
"OMG ezt a kérdést hogy mered fel tenni? ez teljesen egyértelmű: CHUCK NORRIS!!!"
XD
ha Chuck Noris nem avatkozna be:D
akkor szerintem USA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!