Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti is bele szoktatok inni...

Ti is bele szoktatok inni furdes kozben a kad vizebe?

Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy meg a furdes elejen, ha pont szomjasak vagytok, akkor szoktatok-e belekortyolni a vizbe? (amikor meg nem szappanos es nem is pisiltetek bele)
2011. dec. 9. 20:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
imadlak titeket!:)
2011. dec. 9. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Én a vécéből is szoktam, ha megszomjazok kakilás közben. (Tartok szívószálat a vécén.)
2011. dec. 9. 20:50
 13/28 anonim ***** válasza:
TANK YÓ! xD
2011. dec. 9. 20:51
 14/28 A kérdező kommentje:
es szoktatok ellazulni es szinte teljesen belemerulni a vizbe, hogy eppen csak az orrotok latszik ki hogy kapjatok levegot es elkepzelni hogy magzatok vagytok? es csak ugy lebegtek meg elernyedtek.
2011. dec. 9. 20:54
 15/28 anonim ***** válasza:
En nem ertem a sok pfujt, mert eddig azt hittem, csak en vagyok ilyen "finnyas", hogy persze, hogy nem innek bele. Ugyanis az allat temaban feltettem egy kerdest, miszerint szoktak-e az allattartok macskaval fürödni (nekem ez is abszurd), es tiszta hülxenek neztek, hogy mit finnyaskodok. (Költözes miatt kerdeztem, mert az elözö lako utan fel lett karcolva több helyen a fürdökad, es macskajuk is volt.) Marpedig hogy a macska belepisil-e vagy nem, az kiszamithatatlan. Na, ha ezt a kerdest egy macskatarto tette fel, akkor prost! :D
2011. dec. 9. 20:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Drága a víz, mi zuhanyozni szoktunk, nem pedig hugyos vízben lebegni.
2011. dec. 9. 20:56
 17/28 anonim ***** válasza:

3in1!

XD

2011. dec. 9. 20:59
 18/28 A kérdező kommentje:

van macskam!:) de nem szeret furdeni, mindig meglog a kis huncut...

de komolyam! nem szoktatok ellazulni es lebegni, mikozben az elet nagy dolgairol gondolkoztok?

2011. dec. 9. 21:00
 19/28 anonim ***** válasza:
Nagy dolog is szokott lenni fürdés közben?
2011. dec. 9. 21:01
 20/28 anonim ***** válasza:

Sajna nem mivel kicsi a kád,még nem találtam hozzám valót!

xd

2011. dec. 9. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!