Mi ennek a neve?
A hivatalos nevére gondoltam. Nem jött ki rá olyan sok találat, szóval feltételezem, hogy nem ez az...
Ez kb. olyan, mintha a hulahopp karikára kérdeznék rá, és csípőkereket vagy valami hasonló elmés választ kapnék.
Amit belinkeltél, az az élő kígyókkal kapcsolatos linkeket tartalmazza, tudod, az állatokkal, amik csúszkálnak a földön, fán és némelyik mérges is.
A videón meg valami játék van, aminek vizeskígyó a neve. Gondolom, azért, mert azok a műanyag tasakok hosszúkásak és csúszósak.
Nem is a magyar nevére vagyok kíváncsi, mert nagy valószínűséggel nincs neki (lévén nem valami népszerű). Hanem a hivatalosra, ahogy például árulják.
http://www.youtube.com/watch?v=raMmCldOrm8
Találtam ilyet is, de ez sem az igazi.
Mindegy, nem fontos. Csak mostanság láttam, és tudni szerettem volna, hogy hívják.
Szerintem a Water Snake néven keresed, fogsz találni valamit. Ezek szerint ez a neve is elterjedt.
Honnan veszed, hogy nem ez az igazi neve a játéknak?
(Egyébként nem jöttem rá, hogy mi a játék lényege, hiába meresztettem a videóra a szemem :-D)
"Honnan veszed, hogy nem ez az igazi neve a játéknak?"
Lenne saját Wiki oldala meg több százezer megtekintése. :DDD Na jó.
Amúgy én sem látom értelmét, de a pubertáskort relatíve keményen taposó iskolatársaim lopkodják egymás elől, csak hogy fél percig a kezükben tarthassák/csúszkáltathassák. :) Stresszlevezető eszköztől "olcsó játék hülye gyerekeknek"-en át valami egészen másig széles a skála, hogy miként funkcionál. Ki tudja...
Aha... na, majd egyszer lehet, hogy én is kipróbálom :-D
Egyébként most beírtam a gugliba azt, hogy "water snake toy" és épp ezt a műanyag micsodát dobta ki a képeknél. Akkor mégiscsak ez a neve, talán még nincs Wiki oldala.
Nagyságrendileg 20 évvel ezelőtt láttami ilyet a sarki trafikban 300 forintért (150 volt egy doboz multi) :D:D:D
Ríttam is anyámnak hogy vegyen. vett is, aztán nem tudom mi lett vele eljátszottam valahova XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!