Powerpocok kérdése:
Nagyon jarnek a csajjal csak nemtom jarna-e a csaj velem. Szerintetek? 15/F
Figyelt kérdés
Van egy szep lany aki nagyon tetszik nekem.Kb tobb mint egy honapja ismerjuk egymast, es rendszeresen megy a sms vagy a chat a Facebook-on. Elobe lattuk egymast, epp egy koncerten. Azt mondta hogy emlekszik ram, meg jol lefigyelt. Es ijeneket irkalt hogy :" :$ egyre jobban varom hogy talalkozzunk :*:* " ...es en nemtudom mittegyek...Barataim szerint bejovok neki, es most december 10-edikken ujra talizunk egy koncerten. Szerintetek megkerdezzem..vegulis nemveszitek semmit..csak tanacs kell. Elore is koszonom! :)2011. dec. 9. 00:07
1/4 anonim válasza:
Kérdezd mit veszíthetsz? Ha nem jön össze van még millió :)
2/4 A kérdező kommentje:
Csak nemtom h mit tegyek :S:)
2011. dec. 9. 20:22
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki hogy bejön neked ilyen egyszerű
4/4 A kérdező kommentje:
Ertem. Kosz a segitseget :) Majd holnap koncerten megmondom neki.. :) De ezek az sms-ek szerint sztem enis bejovok neki..
2011. dec. 9. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!