Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfelejtettem helyesen írni?

Elfelejtettem helyesen írni?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy világ életemben 5-ös volt a helyesírásom! De azt vettem, észre, hogy mostanában nem tudok helyesen írni! Sok mindent egybe írok, vagy külön régen ezeket éreztem, de most egy hete, hirtelen nem! Ez mitől, lehet, vagy valakinek volt már ilyen? A túl sok internetezés is kiválthatja?

13/F :(

2011. dec. 8. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyne, kiválthassa. Én annyit netezek, hogy beszélni alig tudok is.
2011. dec. 8. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha ezt poénnak szántad, légyszíves ne! :D Amúgy ha nem akkor köszi! :)
2011. dec. 8. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Annak.
2011. dec. 8. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Nézd meg fészbukon, hogy a veled egykorúak és idősebbek is, hogy írnak.. Sokszor csak nézek, hogy mire akar kilyukadni. Ugye a word is kijavít, ha olyan böngésződ van akkor az is... nem is figyelsz arra, hogy mit írsz, csak ha látod, hogy aláhúzza, akkor javítasz rajta.

Amúgy én is észrevettem magamon.

2011. dec. 8. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! :) Még ha poén is volt! :D :P Hát igen, elég gyatrán írnak mostanában az emberek... :S Ez a tugya, jácik, stb...
2011. dec. 9. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!