Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem megyek aludni, ha...

Miért nem megyek aludni, ha borzasztóan álmos vagyok? Miért ülök még mindig a gép előtt?

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát...

gépfüggő lettél! :-D

én is pont ugyan így vagyok.már alig látok az álmosságtól,de még mindig a gép előtt ülök.remélem egyszer elmúlik,mert se a szemnek,se a gerincnek nem tesz jót4

2008. márc. 25. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
bocsi!nem 4,hanem !! akart lenni....
2008. márc. 25. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lassan én is net függő leszek. Mikor már indulni akarok mindig eszembe jut valami, hogy meg kellene nézni. Ez is olyan mint acigi meg a kávé, sőt ezekről előbb le lehet szokin mint a netről:-))))
2008. márc. 25. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Kockulsz. :):) En is igy vagyok, de amiota agyba parancsolnak 10 korul, azota picit jobb a helyzet. :):)
2008. márc. 26. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, rá kell venned magad az alvásra is. Szerintem rengetegen lettek netfüggők... Csak úgy lehet leszokni róla, ha fokozatosan ritkítod, és tényleg csak azt nézegeted amit MUSZÁJ. Valószínűleg a nagyrésze nem is muszáj, amiért nem tudsz felkelni a gép elől :) Szóval tudnod kell, h mik a feladataid, és mennyi mindent kell még csinálnod, ahelyett hogy itt ülsz... Vagy legalábbis egészségügyileg is jót tenne, mást csinálni.
2008. ápr. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!