Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Élek a magam kis világában,...

Élek a magam kis világában, mi bajuk ezzel az embereknek?

Figyelt kérdés
Nem ártok vele semmit csak a hétköznapok tipikus gondjait akarom elfelejteni
2009. máj. 15. 17:55
 1/7 A kérdező kommentje:
és mégis furcsán néznek rám az emberek
2009. máj. 15. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos azért, mert valamilyen formában meglátszik rajtad és "más, eltérő" vagy a megszokottól.

Mit vehetnek észre mások, ami esetleg zavarja őket?

Ez a "magad kis világa" látványos?

2009. máj. 15. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha élsz a magad kis világában és úgy, hogy senkinek nem ártasz, senkit nem botránkoztatsz meg, akkor tényleg a te magánügyed. De ha ezek ellenére cselekszel, bizony az emberek kifogásolhatják.
2009. máj. 15. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyedűl élsz v vkivel?

És pontosan mi a bajuk az embereknek veled?

2009. máj. 15. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
a családomal élek együtt és hát nem is tudom nem is lehet ezt megfogalmazni de valahogyan máshogy viszonyulnak mindig hozzám az emberek mint a többi ember közt, nem azért de elég jó emberismerő vagyok tudom, hogy valakinek éppen problémája van valakivel vagy egyszerűen boldogtalan stb. vagyis könnyen felismerem ezt a "megkülönböztetést" az emberekben
2009. máj. 15. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom mirol beszélsz, velem ugyan ez van... nekem is megvan a saját kis világom az emberek azt mondják, hogy nem vagyok normális, de engem nem érdekel..

Egyébként én most írok errol egy konyvet, abban reménykedem, ha az emberek elolvassák, talán megértenek majd minket.. Minden jót!

2009. máj. 20. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Elöttem válaszolo, azthiszem, hogy érdekelne az a könyv ha megírod, mi a címe?
2009. máj. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!