Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fogadunk a bnömmel, de mit...

Fogadunk a bnömmel, de mit irjunk ki msnre?

Figyelt kérdés
Fogadtunk vmiben,és ha vki veszít annak ki kell írni vmit msnre...de mi legyen az?
2009. máj. 15. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
talán ezt :Fogadtunk a bnömmel és vesztettem xD
2009. máj. 15. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Pl milyen jellegűre gondolsz beégetős vagy gondolom valamiben csak megegyezetek, mert az is valami hogy bakfitty.
2009. máj. 15. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Égetős :P
2009. máj. 15. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Én ma reggel fogadtam az egyik barátnőmmel. Nyertem. Elmesélem ha nem baj mi volt. Talán te is nyersz egy kis ötletet. A lényeg az volt hogy a volt barátommal

(aki még mindig nagyon-nagyon tetszik)ültünk szemben én meg pár b.nőm és neki is ott volt egy két haverja. Ők meg azt mondták hogy nem merek odamenni és adni neki egy szájra puszit. Én mondtak hogy fogadjunk egy 1000-ben hogy simán megcsinálom. Odamentem megkértem a haverjait hogy menjenek el egy picit. Elmentek. szembe álltam vele(így nagyon a b.nőim sem láttak) és akartam neki adni egy puszit mire ő lesmárolt.(na össze is jöttünk).

A kérdésedre a válasz: pl. hogy a barátnőd kiírhatná hogy kibe szerelmes vagy ki tetszik neki.

2009. máj. 15. 20:29
 5/5 anonim válasza:
28%
Egyátalán miért fogadtok???Menjetek a bwin.hu-ra és ott....Pffffff Hello
2009. máj. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!