Büszke vagy rájuk? Nekik köszönhetünk talán mindent
Figyelt kérdés
[link] igen...ők heten.ha valóban léteztek.. talán nekik köszönhetünk mindent. ha belegondolsz azért, nem kis dolgokat vihettek véghez. idevezettek minket és megmutatták milyenek is a Magyarok. még azok a Magyarok akik nem ismertek irgalmat. akiktől féltek. büszke vagy rájuk? a jövőnket alakították!2009. máj. 15. 17:06
1/6 anonim válasza:
"idevezettek minket"??? Te ott voltál? Mert én nem.
Büszkeséget nem érzek, büszke csak arra lehet az ember, amit ő ért el. Nem az én érdemem, hogy Magyarország ott van, ahol. Ezért nincs is mire büszkének lennem. Egyszerűen csak ismerem ezt a történetet, hiszen magyar vagyok, illik ismernem, de szerintem különösebb okom nincs a büszkeségre.
2/6 A kérdező kommentje:
a minket-re minket Magyarokat értettem, mert te nem vagy az? dehogynem. azért egyáltalán nem mindegy hogy hol van Magyarország..de ahogy gondolod.
2009. máj. 15. 17:40
3/6 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy mindegy, hol van Magyarország, hanem hogy én - mivel még nem éltem akkor - nem tettem azért semmit, hogy ott legyen. Akkor mire kéne büszkének lennem?
4/6 A kérdező kommentje:
hogy ezek itt a képen megalapozták neked hogy itt élhess! azt hiszem most fejeztem jól ki magam
2009. máj. 15. 19:42
6/6 anonim válasza:
Első és második válaszoló vagyok. Ebben az értelmezésben (hogy megalapozták, hogy itt élhessek) inkább hálás vagyok, mint büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!