Kerámialapos tűzhely, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni, de még nem használtam.2011. dec. 7. 13:18
1/2 anonim válasza:
Én használtam 7 évig.Először nehéz volt átállni rá a gázról, mert lassabban melegszik fel pl. ha bő olajban akarsz valamit sütni, többet kell várni míg felmelegszik, valamint ha lejjebb veszed lassabban is hűl ki, de hozzá lehet szokni. Aztán mikor újra gáztűzhelyem lett, akkor meg eleinte mindent odaégettem :-) A kerámia nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, hiszen csak egy lap az egész, csak átsikálod súrolóval, üveg kaparót is használhatsz óvatosan, ha ráég valami, nem kell külön még a rácsokkal is bajlódni, meg a gázrózsákkal, és az edényt is könnyebben félre húzod, nem kell a rácsokon "billegni". Szóval én igazából jól megvoltam vele, sajnáltam is otthagyni a régi lakásban, de sajnos alku tárgya volt.
2/2 Stella90 válasza:
én már egy éve kerámialapossal főzök, szerintem borzalmas...de lehet, hogy nekem is nehezebb átállni a gázról...szerintem arra kell vigyázni, hogy amikor elzárod a tűzhelyet, akkor még elég sokat kell várni, míg kihűl...szóval nem hagyhatod ott, mintha elzárnád a gázt, hanem le kell venned a lapról, mert hiába zártad el, attól még ugyanolyan forró marad...én még sokat küzdök vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!