Mondanátok érdekes témákat?
Figyelt kérdés
suliban fel kell vetni valami érdekes témát, és beszélni róla...bármi lehet2011. dec. 6. 20:56
1/8 zkriszti3 válasza:
Környezetvédelem = takarékoskodás. Kimeríthetetlen téma,
2/8 anonim válasza:
Szeles a valasztek a temak között. Egy pl: talan feldobhatnad temanak a szamitogep függöseget.
4/8 anonim válasza:
ha környezetvédelmet választanád,rengeteg anyagom van,keress meg...
6/8 anonim válasza:
környezetvédelem az jó ötlet szerintem is
7/8 anonim válasza:
ugyanaz vagyok,aki a környezetvédelemhez anyagot kínált,nekem a netfüggőséghez vannak még bőségesen anyagaim
8/8 anonim válasza:
- öltözködési stílusok manapság, suliban, munkahelyen, utcán, stb.
- internetfüggőség
- táplálkozás - pl. összehasonlítani egy olyan ember étrendjét aki nagyon sokat eszik, és össze-vissza eszik mindent; egy olyan emberével aki alig eszik egész nap, mert pl azt hiszi hogy kövér, de közben nem az; és hogy egyik sem egészséges, és ez helyett elmondani, hogy mi az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!