Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen?

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
egyre gyakrabban veszem észre h szó szerint megálmodok pillanatokat.a legérdekesebb h én építkezéseken dolgozom és volt h fél évvel előbb megálmodtam egy pillanatot még mielőtt ott dolgoztunk volna és egyszer csak hopp már meg is történik.szinte tudom előre abban a pár másodpercben h mi fog történni vagy épp mit fog mondani az illető ami számomra kicsit ijesztő főleg mert mostanság egyre többet történik ilyen.
2011. dec. 6. 13:36
 1/6 anonim válasza:
Igen..nekem is volt ilyen..este megálmodtam este..majd másnap amikor megtörtént a dolog akkor olyan fura volt..mintha igazából már előtte megtörtént volna...
2011. dec. 6. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem, ezzel csak én vagyok így :D Nagyon fura, mikor megtörténik, tudom hogy mi lesz, stb, olyan érzés, mintha már megtörtént volna velem egyszer.
2011. dec. 6. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt hívják Dejavu-nek.
2011. dec. 6. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Lol ez a Déjà vu. Sokszor volt már ^^. Tök király, mert olyankor olyan érzésem van hogy akkor biztos nem lehet nagy gáz mert ennek így kellet lennie.
2011. dec. 6. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:

na most megnyugodtam aszittem h mán ki vagyok akadva:D

kösz a kommenteket!:)

2011. dec. 6. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
velem is történt ilyen nem olyan rég. töri óra végén lehajtottam a fejem és éreztem hogy valaki meg fogja érinteni a fejem. a következő pillanatban a tanár megérinti a fejem és mondja hogy ne aluggyak el :O
2011. dec. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!