Emiatt elbocsáthatnak?
Az előbb "csevegtem" a főnökömmel, mondtam neki hogy előbb elmennék holnap, mert fodrászhoz megyek. Szó szót követett, és valahogy oda jutottunk hogy elmeséltem neki hogy tinikoromban gyakran volt extrémebb színű hajam, pl. pink vagy lila. Erre ő mondta, hogy na azért olyan ne legyen mert nem illik a cég imázsába.
Lesz, ami lesz, holnap megcsináltatom a festést, amit szeretnék; de mivel próbaidőn vagyok felmerült bennem a kérdés, hogy elküldhet-e majd amiatt, hogy túl extrémnek találja a hajamat?
Ilyen szőke csíkokat fogok belefestetni:
Előre is köszi a válaszokat. :)
hááát, nem kizárt, de nem hiszem! :D
de ti beszélgettetek, ha a pinkre kiáltott fel, hogy azért olyan ne legyen, akkor ez bőven belefér :)
Milyen cégnél dolgozol?Valóban vannak olyan munkahelyek, ahol megkövetelnek "normális" kinézetet.Az, hogy kinek mi az nem te döntöd el.Tinikorban, magánéletben azt csinálsz amit akarsz, de ha olyan helyen dolgozol, akkor bizony fel kell nőni és alkalmazkodni az írott vagy íratlan szabályokhoz.
A főnök ha el akar küldeni, olyan nincs, hogy ne találna rá okot még évek múlva is, nem, hogy próbaidő alatt.
Te tudod mit csinálsz, de ha csak a hajfestés által nem teszel szert különböző x-man génekre, ne várj csodát....
Köszönöm a válaszokat. :D
Egyébként egy multicégnél dolgozom, de csak részmunkaidőben, mellette egyetemista vagyok. Olyan nagyon fontos beosztásom nincsen szerencsére, csak fordítok, levelezek, ilyesmi, szóval elég jelentéktelen vagyok itt bent. :) Szerintem ez annyira nem feltűnő hajviselet, de ha gondja lesz úgyis szól.
Egyébként második válaszoló, ez az x-man gén aranyos volt. :D
:D Na, én sem tagadom azért, hogy x-men rajongó vagyok. :))) Már nagyon régóta tervezem, hogy "Vadóc-csíkokat" tetetek a hajamba, nagyon várom hogy kész legyenek. Épp itt az ideje egy kis változásnak. ;)
Egyébként, mivel én nem találkozom ügyfelekkel (maximum talán egyszer-kétszer fordul majd elő) , remélem nem csinál gondot belőle. Végülis, attól hogy ilyen a haja az embernek még nem lesz valami lepukkant alak, nem? :)
(Elképzeltem milyen lenne befenyíteni a főnököt ezzel a mutációval. :D Egészen felderítetted a napomat! :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!