Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen drogot használhatott...

Milyen drogot használhatott Dorothy az Óz a csodák csodájában?

Figyelt kérdés
aki látta a filmet tudja miről beszélek:) a lányka olyan képeket kapott hogy szerintem néha még ő sem hitte el hogy ez valóság lehet akárhogy beleélte magát. Pöttömföldön volt, mindenféle apró manóval körülvéve, és az az élénk sárga köves út, és ahogy csavarodott spirálban...aha persze boszorkányok:)) jó boszorkány és gonosz boszorkány...aztán meg olyan dolgok hogy beszélő madárijesztő és bádogember:)) és tök termélszetesnek vélte azt is hogy egy oroszlán ugorjon ki a sűrű erdőből hogy aztán együtt menjenek smaragdvárosba... szárnyas majmok sem épp mindennap ragadják el az embert:D nem semmi halucinációk halljátok:) mivel érte el ezt a csaj szerintetek? LSD-zett?:)
2009. máj. 14. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem LSD.Jó nagy adagott nyalhatot!Biztos vitt az útra is azt mikor nem figyeld oda senki->hopp a nyelv alá..De lehet szívott is rá bőven.:D
2009. máj. 14. 22:17
 2/11 A kérdező kommentje:
ja én is gondolkodtam hogy lehet hogy valami kombó lehetett mert azért ilyet nem flashel az ember minden nap:)
2009. máj. 14. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Varázsgomba? :) Mint Bridget Jones. :))) Vagy fölszippantotta az egész "étlapot" gombástól, füvestől! :)

De lehet, hogy ezeket a dolgokat inkább L. Frank Baum nyalta be, aztán papírra vetett mindent, amit látni vélt. Egy kiadó pedig fantáziát látott a dologban, végül még Hollywood is, így születhetett meg a film.

2009. máj. 14. 23:35
 4/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. máj. 15. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Ezt anno fantáziának és mesevilágnak fogták fel. Ma már az a kérdés h milyen drogot használt... Az öreg varázsló aki segített neki meg nem jó szándékú öregúr hanem pedofil, bádogember a madárijesztő és az oroszlán meg egy gruppen kedvéért kísérték össze vissza. Az öreg boszorkány meg egy klimaxos leszbikus igaz?? Szánalmas h egy mesefilmről ami a fantázia szüleménye egyből egy drogos élmény jut az eszedbe.
2009. aug. 31. 22:06
 6/11 A kérdező kommentje:
ne aharagudj, de ha ennyire nincs humorérzéked ne válaszolj. látod mások egyből tudtak a kérdéhez illő válazt adni mert elképzelték hogy jéé tényleg olyan mintha...
2009. aug. 31. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
22.06 Szerintem az íróbácsi nem feltétlen gyerekmesének szánta. Volt olyan felvetés is, hogy az 1890-es évekbeli politikai és financiális rendszert jeleníti meg. Mellesleg nagyon idegesítő egy mese és simán jó poén, h Dorothy beszívott mint az albán szamár :P
2009. aug. 31. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
valami gombát
2009. szept. 1. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

hát szerintem LSD, vagy valami gomba esetleg megspékelve kis salviával és hajnalkamaggal! de mivel, viszonylag vidám a hangulat, tuti tekert egy joint-ot a madárijesztő is, amibe behívta dorotyt is :D meg szerintem az nem is madárijesztő volt, csak dorotti flesselte azt. szerintem egy bozontos csöve lehetett! Na mindegy attól a kansasi dílertől én is vennék egy kis cuccot XD

ja és it jegyezném meg, hogy igaziból oz a nagy varázsló lehetett dorotty dílere! ne mááár ... sárgaköves út? ezt a baromságot :D XD

mivel viszonylag pörgős a történet ezért szerintem némi speed is becsúszhatott.

szerintem én is kipróbálom ezt az egyveleget, és megcsináljuk a 2. részt!

2009. szept. 1. 14:16
 10/11 A kérdező kommentje:
OkS:D
2010. febr. 8. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!