Titokban marad?
egy ismerősömet megvádolták azzal honnan szerzi a pénzét..én mondom áh dehogy, kamu.
de aztán olvastam egy cikket, hogy milyen sok fiatal egyetemista lány képes elvállalni ilyet (én a 23 évemmel rengeteg ajánlatot kaptam már, de az életben nem lenne undorom elvállalni..pedig elég csóró vagyok..sőt..nagyon) és elgondolkoztam..végül is kinézem a csajból és tényleg a semmiből volt zséje..és mesélgetett pénzes házas csávókról..de gondolt bele a rák, hogy az én ismeretségi körömben bárki ilyet csinálna..
lényeg a lényeg, hja, kiderülhet ha sokszor csinálod. ez olyan mint a bliccelés. vagy mákod van..vagy nincs..
Attól függ, hol élsz, ill. a rokonaid hol élnek?
Ha pl. Pesten laksz, a rokonság meg távol, vidéken, vajmi kevés az esély, hogy kiderül.
A barátok elől is el lehet tikolni, ha nem járnak hozzád sokan, vagy inkább te mész el a kuncsaftokhoz. Na, és persze minél nagyobb az a város, annál inkább.
Most nem fogom itt elemezni, hogy mennyire könnyelmű és erkölcstelen döntés, mert én is voltam már sz*r helyzetben, és bár sokszor sz*rrádolgoztam magam alkalmi munkákból, ebből-abból, de mégsem adtam áruba a testemet. Persze az könnyebb, és jobban keres. Semmi gáz, a te dolgod.
Viszont már ne haragudj, hogy a fenébe ne derülne ki? Ha lesz valaki kuncsaftod, az látni fogja a melódat. Az pedig, hogy olyan kucsaftod legyen, aki legalább látásból ismer, nem is olyan lehetetlen ám!
Ráadásul ha hirdeted is magad - másképp nem nagyon lesz kuncsaftod - akkor aztán csinálhatod akármennyire okosan, valaki rájön, aki egyáltalán csak látásból ismer, hidd el, másnap már a fél ismerősi köröd tudni fogja. Nem kell sok, hogy a családod is megtudja, illetve jó széles körben te egy "ócska k**vának" leszel elkönyvelve, arról nem is beszélve, hogy ezek után milyen bonyodalmakat szerezhetsz a szerelmi életedben.
Csináld, ahogy neked jól esik, de még így ismeretlenül is sajnálnám, ha belekeverednél ebbe a csapdába.
Egyébként meg tényleg nagyon veszélyes szakma. Persze, senki nem úgy kezdi, hogy ő most egy lepukkant Qrva lesz, akit a stricije akárhogy ugráltathat, de ebben a világban, ahová beléponi készülsz, nagyon-nagyon könnyű akármilyen óvatos is vagy, elindulni a lejtőn, ahonnan már nincs visszaút.
Elhiszem, hogy marha nehéz most, de lehet, hogy ezzel a döntéssel, pont ezzel a döntéssel indulsz ela lejtőn. Ne tedd...
Viselj parókát, szemüveget, és/vagy menj külföldre. És nagyon vigyázz, internetre semmi se kerüljön fel. Mert az internet nem felejt, húsz év múlva sem.
De legfőképpen vigyázz az egészségedre és a biztonságodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!