A tanárok miért tegezik a diákokat, holott meg sem kérdezték őket arról, hogy magázzák vagy tegezzék őket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 15:36
1/6 anonim válasza:
Miért hoyg gondoltad, h majd a gyereket lemagázzák??
2/6 A kérdező kommentje:
Tegezhetik, de kérdezzék meg előtte, vagy akkor legyen a tegezés kölcsönös
2011. dec. 4. 15:48
3/6 anonim válasza:
minket magáznak...mondjuk ez szerintem a sulitól is függ
4/6 anonim válasza:
Én sose szerettem, ha magázott egy-két tanárom, az valahogy olyan távolságtartó viszonyulást feltételezett a részükről függetlenül attól, hogy szimpatikusak voltak nekem vagy sem. A többi tegezett minket.
5/6 anonim válasza:
Én gimnáziumba járok, nekem kb a tanáraim negyede magáz, a többi tegez.
Szerintem egyébként jobb a tegezés, tényleg sokkal barátibbnak tűnik így a kapcsolat, bár nem feltétlenül, mert a kedvenc tanárom pl. magáz. :D
6/6 anonim válasza:
igen s a tanárok miért festhetol a körmüket s vihetnek telfont a suliba? mert nálunk még az is baj ha viszünk telot.
mi az angol tanárnőnket tegezzük, mert olyan lágy kedves s minden, sakkor mi tegezzuk :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!