Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok önvédelmi...

Mit tanácsoltok önvédelmi fegyverként?

Figyelt kérdés
Pl most csináltam olyat hogy amire alufólia volt feltekerve az a vastag papír cső.Na az kitömtem csirizes papírral ami keményre szárad.Na az elejébe van 8 db szög ami egyenként 10cm hosszúak.Vagyis mint egy buzogány csak lánc nélkül.Mennyire hatásos önvédelemre ?
2011. dec. 4. 11:46
 1/7 dirtboy ***** válasza:

te beteg vagy

ha elmúltál már 18 akkor vegyél egy gáz-riasztó pisztolyt /regolvert/ az viselésivel legálisan viheted magaddal.

2011. dec. 4. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok 18.De miért lennék beteg? Buzogánynak több ember ellen van elrettentő ereje szerintetek vagy csak 1 ember ellen hatásos ?
2011. dec. 4. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Buzogány xDDD Ez k jó xDDD

Nah idefigyelj fijacskám, ha szerinted az a legnagyobb baja a buzogányodnak, hogy nincs rajta lánc, bütyköj rá egyet...vagy van egy jobb 5letem...menj vissza legózni...

Ha valakinek önvédelmi fegyverre van szüksége, az az emberiség...az ilyen hülyék ellen mint teeee -.-

2011. dec. 4. 12:07
 4/7 dirtboy ***** válasza:

ez a buzogány dolog egy nagy baromság,főleg ilyen össze eszkábált izé.

hordani is kényelmetlen és nem is lehet rejtve hordani.

ha egy sima zsebkéssel nem tudod megvédeni magad akkor inkább hagyd ezt a buzogányt a francba mert ebből csak az lenne hogy a hülyéket provokálná az hogy látják nálad ezt és nem hogy megijednek de inkább beszólogatnak.ha meg sor kerül a használatára akkor meg elvehetik tőled és a saját eszkábált izzédel vernek agyon.

ha netalántán megvédenéd vele magad és használnád, utána meg te szívnád meg mert az ilyet nem díjazná a hatóság.

egy sima vipera is fegyvernek minősül és civilek nem vásárolhatják legálisan.

szerinted ezért a szöges buzogányért nem rángatnának meg a rendőrök?

2011. dec. 4. 12:09
 5/7 Stella90 ***** válasza:
ajánlanám a női táskát...abba minden van...smink, döglött macska, második világháborús sisak...hidd el...annál nincs jobb önvédelmi eszköz...suhintasz egyet vele, egy méteres körzetben mindenki kidől...
2011. dec. 4. 13:52
 6/7 anonim válasza:
Maradj a baseball ütőnél, ha nagyon kell nyomj bele pár szöget :D
2011. dec. 6. 18:38
 7/7 anonim válasza:

Kreatív,de én nem ajánlom:)

Szerezz valamit,ami elég elrettentő,ezzel csak kiröhögnének;)Ajánlok egy viszonylag nagy zseb/tőrkést,komolyabb esetre kispisztolyt.

2012. júl. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!