Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » EBay. Mennyi idő alatt ér...

EBay. Mennyi idő alatt ér Magyarországra HongKongból a csomag?

Figyelt kérdés
Inygenes szállítást vállalt az eladó, és még kértem "registered shipping"-et is 2 dollárért. Elvileg már feladta tegnap.. Mikorra várhatom?
2011. dec. 3. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

változó.

a leglassab 4 hét volt.

a leggyorsabb pedig 2 nap. Kedden rendeltem és csütörtökön a kezemben volt

2011. dec. 7. 02:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Dec 3án feladták és egy hét alatt ideért :)
2011. dec. 15. 19:44
 13/16 anonim válasza:
Sziasztok! Tudtok nekem ebay felhasználóneveket adni, akiktől rendeltek? Van néhány, akitől rendelni, szoktam, de akad köztük olyan is, aki 8 termék helyett 1-et küldött, ezért érdekelne, hogy ti kitől rendeltek, aki megbízható! Köszönöm előre is!
2012. okt. 16. 18:56
 14/16 anonim válasza:
nekem nem registered volt és 4 napba telt, a visszajelzés után
2014. okt. 8. 19:21
 15/16 anonim válasza:

A pontatlanság és a türelmetlenség anyag és antianyag.

A 21. században illene inkább a legkésőbbi időpontot megadni. Elmegyek az orvoshoz.Kérdem mennyi időm van háta? Válaszol rá 3 perc vagy 50 év. Na erre aztán lehet számítani. Ha valamit nagyon szeretnék venni a jövőben kimondottan csomagküldő szolgálatot veszek igénybe, az sem kevesebb idő, de sokkal szervezettebb a nyomkövetése. Sokszor hívtam a Magyar Postát, különböző hölgyekkel beszéltem, volt aki alig tudott valamit, volt aki pld. megmondta, hogy nincs köztes ország, mert Hong Kong és Budapest között van közvetlen járat. A nyomkövetés két különböző ország között pontatlan. Ha kikerül egy Kiírás pld. célországba elküldve, akkor nem azt jelenti, hogy feltették a repülőre. Van minden postának egy csomagcserélő létesítménye itt pihentetik miközben a tracking szerint már elküldték.Persze könnyű kritizálni, mert a rengeteg csomag nagyon nagy leterheltséggel járhat. Lényeg megkaptam. Ha ettől a cégtől rendelek, már tisztában leszek sok mindennel. Bocs a hosszú eszmefuttatésért.

2015. okt. 1. 06:01
 16/16 anonim válasza:

A leggyorsabb 6 nap volt, a leglassabb 5hét. Illetve 1 amit nem kaptam meg, de azt paypalen keresztül visszakértem.

Amikkel rendelni szoktam SG post(Szingapúr)

HK post (HongKong) CN (Chinapost) Ebből a szingapúri a leggyorsabb szerintem utána a HK és china.

2016. jún. 7. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!