EBay. Mennyi idő alatt ér Magyarországra HongKongból a csomag?
változó.
a leglassab 4 hét volt.
a leggyorsabb pedig 2 nap. Kedden rendeltem és csütörtökön a kezemben volt
A pontatlanság és a türelmetlenség anyag és antianyag.
A 21. században illene inkább a legkésőbbi időpontot megadni. Elmegyek az orvoshoz.Kérdem mennyi időm van háta? Válaszol rá 3 perc vagy 50 év. Na erre aztán lehet számítani. Ha valamit nagyon szeretnék venni a jövőben kimondottan csomagküldő szolgálatot veszek igénybe, az sem kevesebb idő, de sokkal szervezettebb a nyomkövetése. Sokszor hívtam a Magyar Postát, különböző hölgyekkel beszéltem, volt aki alig tudott valamit, volt aki pld. megmondta, hogy nincs köztes ország, mert Hong Kong és Budapest között van közvetlen járat. A nyomkövetés két különböző ország között pontatlan. Ha kikerül egy Kiírás pld. célországba elküldve, akkor nem azt jelenti, hogy feltették a repülőre. Van minden postának egy csomagcserélő létesítménye itt pihentetik miközben a tracking szerint már elküldték.Persze könnyű kritizálni, mert a rengeteg csomag nagyon nagy leterheltséggel járhat. Lényeg megkaptam. Ha ettől a cégtől rendelek, már tisztában leszek sok mindennel. Bocs a hosszú eszmefuttatésért.
A leggyorsabb 6 nap volt, a leglassabb 5hét. Illetve 1 amit nem kaptam meg, de azt paypalen keresztül visszakértem.
Amikkel rendelni szoktam SG post(Szingapúr)
HK post (HongKong) CN (Chinapost) Ebből a szingapúri a leggyorsabb szerintem utána a HK és china.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!