Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
egy hóapja vagyunk együtt, és nem tudom mit adjak neki. 17évesek vagyunk.
Először plüssmacira gondoltam, valami virággal.
Táncol (akrobatikus rocknroll).
Valami párezres ajánlat kéne, ha a maci szerintetek nem jó.
Ez tök érdekes, de kicsit később vetném be inkább.
Szóval akkor a maci nagyon nem jó? Valami olyan kéne a mi nem drága, és emlékezteti rám :)
Tudod, mi vagy te? Egy sunyi köcsög, hogy ilyeneket írsz, és nem vállalod fel felhasználóneveddel. És még retardált is, merthogy harmadszorra sem érted meg, hogy nem kib@szott kotont akarok neki venni, de csak ezt hajtogatod...
Gratulálok, anyád büszke lehet rád.
kedves kotonos,elég szánalmas lehetsz,ha egy csaj csak egy éjszakára kell neked.viszont ha másnak összejön az éelt,azt meg fogadd el ;)
különben..plüssmaci az bármikor jó.karkötő.egy szép rajz.nyaklánc.bármi ami rád emlékezteti:$
viszont tudsz nekem segíteni?mert én most magam nevében gondolkodtam,hogy minek örülnék.de nektek pasiknak mit lehet venni? 5letem sincs.14 évesek vagyunk,karácsony napján leszünk 3hónaposak:))
és szeretjük egymást,és valami olyat akarnék ami emlékezteti rám.van valami tipped?:)
(ja,és volt egy karkötője amit én adta,m neki csak elszakadt.egy újat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!