Mivel tudnék neki segíteni? Nagyon fontos nekem
És akkor most egy ilyen oldalon mire számítasz.
Barátot szeretnél neki.
Lehet hogy Ő nem szeretné, meg azt sem hogy a háta mögött próbálsz neki "segíteni".
Ha igazi barátja vagy akkor hagyd hogy az ilyen dolgait egyedül intézze.
Amondó vagyok, hogy aki nem érti a kérdésemet, az ne írkáljon ide. Nem fogom még egyszer elmagyarázni, ha nem értetted meg, akkor így jártál.
Az oldaltól mit várok? Nem tudom, esetleg valakit, aki már találkozott ilyen emberrel.
Ja és még valami. Igazán kíváncsi vagyok, hogy milyen indíttatásból határoztad el, hogy te leírod, amit leírtál. Azt hitted okos vagy, vagy hogy hasznosat mondasz? Nem jött össze. Gondolkozz el magadon picit. Azon sem ártana eltöprengeni, hogy valami olyasmibe kotnyeleskedsz bele, ami valakinek fontos (erre többször is utaltam). Teljesen jóindulatból írtam, amiket írtam, te meg itt olyannak állítasz be, aki a háta mögött ügyködik. Sajnálom, hogy ennyire szűklátókörű vagy.
És pont azért vagyok igazbarátja, mert nem akarom végignézni azt, hogy tönkre teszi magát.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!