Ha elhagytam egy csekk befizetési bizonylatot, de szükségem lenne rá, akkor azt ki tudom kérni valahonnan, hogy azt én ténylegesen befizettem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 23:10
1/4 zkriszti3 válasza:
Ahova befizetted kérsz egy másolatot.
2/4 A kérdező kommentje:
de h ennek már lassan 1 éve, és nem emlékszem arra , hogy mikor kaptam csekket?:S:S
2011. dec. 4. 14:23
3/4 A kérdező kommentje:
annyia lényeg, h kaptam egy csekket annoa suliban mert 3x mentem utóvizsgázni, megkaptam a csekket,befizettem a postán, ugye kaptam róla egy bizonylatot, és most kaptam az egyetemről egy értesítést h azta bizonylatot kéne bemutatnom amit anno kaptam, hogy tudjak menni vizsgázni... na most az nincsen meg, és ilyenkor mit kell csinálni, ennyi a történet...
2011. dec. 4. 14:25
4/4 anonim válasza:
Hát ha semmi konkrétra nem emlékszel, az baj. Egyébként menj be oda, ahová befizetted, keress egy szimpatikus ügyintézőt, és sírd el neki a bánatodat. Minél több konkrét adatot gyűjts össze, írd fel szépen, igyekezz kedves lenni, és bízz benne, hogy megesik a szíve rajtad, utánanéz, hogy bejött e a pénz, és ad egy igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!