Milyen vörös pöttyös könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elolvastam az Evermore-t és tök jó volt. Csak ne az alkonyatot írjátok.2011. dec. 1. 19:41
1/6 anonim válasza:
Én a Csitt Csitt-et ajánlom és a Crescendo-t ez ilyen bukott angyalos.
2/6 anonim válasza:
Az én kedvenceim: Rubinvörös, Beastly, Csontváros, Graceling. Ezeket olvasd el, mert nagyon jók!
3/6 Vernyó válasza:
Én most olvasom a Rubinvörös második részét.Nagyon tetszik.Nkem nagyon sok vörös pöttyös könyvem van.A Csontvárost ajánlom, mert ez tényleg nagyon jó.De ha ajánlhatok nem vörös pöttyös könyvet, akkor A Szent Johanna gimi!!!!
4/6 anonim válasza:
nekem a kedvenceim: A lány, aki tud repülni és az Éjféli bál:)
5/6 anonim válasza:
Nagyon jó a:fallen torment passion,a végzet ereklyéi sorozat,a pokoli szerkezetek,a sötét erő trilógia,csitt,csitt crescendo,silence,hableányok kíméljenek,forgotten,enigma,entangled,nort of beautiful-iránytű önmagamhoz,the dark divine-fekete bárány,the lost saints-féhér farkas,the savage grace-farkashalál,vámpítnaplók,stefan naplója,twilight,new moon,eclipse,breaking dawn,bree tanner rövid második élete,halhatalanok-sorozata(evermore,blue moon,shadowland,dark flame,night star és lesy még egy része a everlasting),evernigth-sorozatok(evernight,startgazer,hourglass,afterlife+balthazar),a lány és a farkas,éjféli bál,a napszemű pippa kenn,the iron king-a vaskirály'the iron daughter-a vashercegnő
6/6 anonim válasza:
Helena Silence: Enigma
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
egyiket sem tudtam letenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!