Egy Stewardessnek elég egy érettségi és rá egy tanfolyam?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 00:03
1/7 anonim válasza:
Persze. Gyakorlatilag pincérnők, nyelvtudással. Semmi más dolguk nincs, mint kiszolgálni étellel-itallal az utasokat.
2/7 anonim válasza:
Illetve elmagyarázni a menekülési útvonalakat T/O előtt.
Csőpincérek... :D
3/7 bánomisén válasza:
Ja, csőpincérek :-/ Amikor meg gáz van, akkor életmentők, pszichológusok és elsősegélynyújtók is egyszemélyben. Mindezt több nyelven. Én nem nézném le őket...
4/7 anonim válasza:
Ki nézi le őket? Hol van abban a lenézés, hogy gyakorlatilag pincérnők, nyelvtudással? Te lenézed a pincérnőket, okoska? Minden második hónapban utazni kényszerülök a munkám miatt, mármint repülővel, rengeteg alkalmam nyílott megfigyelni, mit csinálnak a légikisérők: köszön, kihozza amit kérek, elköszön. Ehhez nem kell diploma.
5/7 anonim válasza:
szerintem érettségi kell,és szerintem emellett már nem csak egy egyszerü tanfolyam van,vizsgát is kell szerintem tenni,ha másból nem,abból,hogy kell viselkedni a repülőn vészhelyzetbe,hogy kell pszichológuskodni,nyugtatgatni a halálra rémült utasokat,ha zuhan a gép,vagy csak örvénybe keveredett...vagy ilyesmi...
6/7 bánomisén válasza:
04:03
"Ki nézi le őket?"
Az egyes és a kettes válaszoló :-)
7/7 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, egy stewardess munkája nem csak a kiszolgálásból áll!!! Ezt látja az utas, hogy mindig mosolyognak, kedvesek, és hordják a kaját. Ez körülbelül a munkájuk 10-15%-át teszi ki. A járatok indulása előtt bőven a helyszínen kell lenniük, biztonsági ellenőrzéseket elvégezni a gépeken beszállás előtt, és leszállás után is még ott kell maradniuk, takarítják a mellékhelységet hosszú utazás esetén, mert ugye takarítónőt emiatt nem visznek fel a gépre... Stb,stb,stb. Rengeteg munkájuk van, amit egy külső szemlélő nem láthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!