Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy Stewardessnek elég egy...

Egy Stewardessnek elég egy érettségi és rá egy tanfolyam?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Persze. Gyakorlatilag pincérnők, nyelvtudással. Semmi más dolguk nincs, mint kiszolgálni étellel-itallal az utasokat.
2011. dec. 1. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Illetve elmagyarázni a menekülési útvonalakat T/O előtt.

Csőpincérek... :D

2011. dec. 1. 02:05
 3/7 bánomisén ***** válasza:
87%
Ja, csőpincérek :-/ Amikor meg gáz van, akkor életmentők, pszichológusok és elsősegélynyújtók is egyszemélyben. Mindezt több nyelven. Én nem nézném le őket...
2011. dec. 1. 02:14
 4/7 anonim ***** válasza:
4%
Ki nézi le őket? Hol van abban a lenézés, hogy gyakorlatilag pincérnők, nyelvtudással? Te lenézed a pincérnőket, okoska? Minden második hónapban utazni kényszerülök a munkám miatt, mármint repülővel, rengeteg alkalmam nyílott megfigyelni, mit csinálnak a légikisérők: köszön, kihozza amit kérek, elköszön. Ehhez nem kell diploma.
2011. dec. 1. 04:03
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem érettségi kell,és szerintem emellett már nem csak egy egyszerü tanfolyam van,vizsgát is kell szerintem tenni,ha másból nem,abból,hogy kell viselkedni a repülőn vészhelyzetbe,hogy kell pszichológuskodni,nyugtatgatni a halálra rémült utasokat,ha zuhan a gép,vagy csak örvénybe keveredett...vagy ilyesmi...
2011. dec. 1. 06:24
 6/7 bánomisén ***** válasza:

04:03

"Ki nézi le őket?"

Az egyes és a kettes válaszoló :-)

2011. dec. 1. 11:27
 7/7 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, egy stewardess munkája nem csak a kiszolgálásból áll!!! Ezt látja az utas, hogy mindig mosolyognak, kedvesek, és hordják a kaját. Ez körülbelül a munkájuk 10-15%-át teszi ki. A járatok indulása előtt bőven a helyszínen kell lenniük, biztonsági ellenőrzéseket elvégezni a gépeken beszállás előtt, és leszállás után is még ott kell maradniuk, takarítják a mellékhelységet hosszú utazás esetén, mert ugye takarítónőt emiatt nem visznek fel a gépre... Stb,stb,stb. Rengeteg munkájuk van, amit egy külső szemlélő nem láthat.
2012. márc. 5. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!