Albérlő nem fizet hogyan lehet kitenni?
Figyelt kérdés
Engem is anyámat is nagyon csúnyán lehordott mindenféle k-vának!2011. nov. 30. 22:21
1/5 anonim válasza:
Amikor épp nincsen otthon, kicserélitek a zárat.
3/5 anonim válasza:
határozottnak kell lenni,ha erősebb vagy,van férfi a környezetedben kérj tőle segítséget elvenni tőle a kulcsot és szépen kipakolni,ha nincs ilyen ismerős hívj rendőrt nem baj ha kicsit túlzol,meg kell mondani agresszív veszélyben vagytok és az ingatlan,fenyeget sérteget stb erre kijönnek,megállapodtok a rendőr előtt hogy 1-2 nap múlva rendezi az elmaradást (úgysem fogja) és 1-2 nap múlva a rendőr fogja kitenni.
10 éve adok ki ingatlanokat sok mindent tapasztaltam,de olyan még nem hogy valaki legalább 6 hónapig teljesen korrekt módon fizetett volna mindent amit kell :( de annyiból vagyok jobb helyzetben hogy 190 magas vagyok 90 kilós,és van pár barátom.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nincs szerződés. De már kitették őket. De a saját pénzünket mikor fogjuk látni.... nem tudom, mert mindent tagadnak.
2011. dec. 4. 23:10
5/5 anonim válasza:
Nincs szerződés. Ettől még próbálkozhatsz a pénzedhez jutással, de lehet, hogy utána a NAV kopogtat és viszi is a pénzt bírság címen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!