Egyesek miért tudnak folyton (mindig minden körülmény között :D) tökéletesen kinézni?
ez minden nap átfut az agyamon nekem is, ahogy látom a sok p*csát meg páwát :D
Pénz pénz pénz a válasz mindenre
Egy igényes srác vagyok, nem pávafiú. Nos ha gondolod leírom Neked miben rejlik a titok!
Nos a hajam olyan mint Sean Paul-nak a Got 2 luv u klipben...ez hajfüggő, nálam úgy kell kezdeni, hogy vasalás... Na de elejéről. !
1: Shower! Tusolok, fogat mosok alaposan, kb 15 perc.
2.: Fragrances! Deostift, spray, kézkrém, parfüm...kb 2 perc
3.: Clothes! Számoljuk úgy, hogy ki van vasalva, ki van választva minden előre. Farmer, öv belefűz, nyaklánc, óra, karkötő, póló, mellény, zokni, cipő: kb, 8 perc.
4.: Clean! Cipő, minden utcára kilépés alkalmával kitakarít, hintőporoz, nadrág szárára ráigazít: kb 6 perc.
5.: Your hair is Fresh! Ahogy említettem, vasal, azután első lépésként hajkrémet felvisz...ez ad egy formát, amitől szálas lesz. Erre a got 2b hajpor, higy tartson ha belenyúlsz...harmadik lépés a fény miatt 12-es taft /ragasztó-stíl/. Már fénylik és mint a szikla. Erre a mégfényesebb hajlakk, hogy csillogjon-villogjon - nálam 35 perc!
Igen, és ez minden nap! Kemény pofonokat kap a hajam, de ápoltatom kellően, bár a fodrászom sírógörcsöt kapott mikor ezt elmeséltem neki! :) A barátnőm állandóan sír a fürdőszobáért, de imádja hogy adok magamra! Éles kontrasztok :) Tehát ez összesen ha jól számoltam, 66 perc. Ezt csak annak találták ki akinek ideje mint a tenger :) Jó készülődést! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!