The animator kérdése:
(onvedelmi) hasznos tippek?
Figyelt kérdés
hogyan lehet gaz spret csinalni haztartasi cuccokbol ?
vagy csak olyan lottyot ami irritalja a nyalkahartyat (v mi az isten)v ilyen
2011. nov. 30. 16:35
1/9 A kérdező kommentje:
v lehet hogy ez a rendes neve : bors spre
2011. nov. 30. 16:37
2/9 anonim válasza:
sztem vegyél a boltba annyira nem drága
3/9 Stella90 válasza:
ez jó önvédelmi tipp. egyébként szerintem is inkább vegyél egyet...az biztos hatásos...ráadásul az otthon összekotyvasztott lét kin próbálnád ki? apádékon? vagy kisöcsi vagy kutyus??? nem kerül az olyan sokba...
4/9 anonim válasza:
Stella: Ha már itt tartunk van ennél biztosabb is, bár az csak férfi támadónál műxik. :D
5/9 anonim válasza:
Stella, ezen az önvédelmen besírtam! Egyébként a sósav is jó anyag ha szemközt lövöd vele az illetőt, csak kérdés hogy mit szólnak hozzá a rendőrök... Az önvédelmi sprayket úgy gyártják hogy lehetőleg ne okozzanak maradandó károsodást.
6/9 A kérdező kommentje:
en vennek szivesen csak egy baj van : nem arulnak . es a sosav az oke de azt megint itt nem tom beszerezni :))
2011. dec. 1. 09:13
7/9 anonim válasza:
hol laksz te hogy nem arulnak? :O
8/9 A kérdező kommentje:
erdelyben . kicsi varos de ha netan lenne vlmi akk legyen
2011. dec. 5. 17:47
9/9 anonim válasza:
hogy hivnak ? Lehet,hogy irsmerlek.En is ott lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!