Hol tudnám ezeket eladni? Milyen oldalon?
Figyelt kérdés
Egy olyan oldal kéne ami nem fizetős. Mert el szeretném adni a görkorcsolyámat / amióta megvan egyetlen egyszer használtam csak / társasjátékokat, újságokat.videó kazettákat stb. De nem tudom hogy van e olyan oldal ahol nekem felöltésért meg stb.. kéne fizetnem. De ha valakinek esetleg innen kéne vagy van olyan ismerőse az írjon nekem ide üzenetet és ha kell, az árakat megbeszélhetjük !2011. nov. 30. 15:14
1/4 anonim válasza:
Express.hu Semmiért nem kell fizetned, nagy a látogatottsága, népszerű. Több képet is mellékelhetsz a hirdetzésedhez. Három hetenként aktiválhatod a hirdetésedet. Egyszerű kezelni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. nov. 30. 16:18
3/4 A kérdező kommentje:
És ha valaki meg vette ezen az oldalon valamimet azt honnan fogom tudni?
2011. dec. 1. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!