Hogyan tudok nagyon megszivatni valakit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 18:24
1/12 anonim 

válasza:

www.aszivatnikivántneve.homo.com ez durva!!!!
4/12 anonim 

válasza:

önts a székélre kakaót, nyomj a táskájába szappant, hívd fel, h bomba van a házában, adj ki síypoló hangot, ha a közeledben van, kérdezd meg, mikor és milyet f**gott, vagy esetleg hosszabb távúra gondolsz?
5/12 anonim 

válasza:

tölts cukrot a tankjába vagy dugj krumplit a kipufogójába vagy dobj szemetet a postaládájába vagy kenj szart a kilincséra vagy hívd fel hajnal 3kor (ezek nekem már beváltak :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi4 :D egyesek jók, de sajnos van, amit nem tok megcsinálni, mert egy 14 éves kölyköt kellene megszivatnom, és hát nem hinném h van kocsija, stb... :P XD
2009. máj. 14. 07:24
7/12 A kérdező kommentje:
"inkább szeress !!!!"-re a válaszom: szerettem. túlságosan is, de tönkre tette az eddigi életem, ezért akarom megszivatni
2009. máj. 14. 07:27
8/12 anonim 

válasza:

hajnalban menj el a háza előtt csöngess be:)
a szobája redőnyére üss rá párat este ,utána persze futás..:D
10/12 anonim 

válasza:

Szerintem firkáld össze a hintalovát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!