A prostik árulnak drogot is?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:43
1/12 anonim 

válasza:

szerintem nem max ők beszívnak..nem tom
ebben nincs tapasztalatom:D
3/12 anonim 

válasza:

betonoznak is, meg füvet is nyírnak.
4/12 A kérdező kommentje:
Ha redőr jön, akkor biztos útépítőnek álcázza magát, aztán felkap egy lécet és úgy csinál, mintha zsaluzna.:D
2009. máj. 13. 18:29
6/12 anonim válasza:
A prosituáltság egy alacsony szint. A legmélyebb szint az, amikor valaki prostituált, drogot árul, de egyben fogyasztja is. Van ilyen, és ez elég szomorú.
7/12 anonim 

válasza:

utolsó - sajnos én pont ilyen csajba akadtam bele
nem árulnak, de könnyen hozzájutnak és a legtöbb rendszeresen fogyasztja, a magyar prostik inkább spurit, külföldiek kokaint, heroint használnak
8/12 anonim 

válasza:

hát az ijen útszéli retekbúvárok nem árulnak de egy menőbb hotelben lévők azoknál szokott az is lenni.ez a stricitől is függ hogy mennyire bizik a csajba és hogy mióta futtatja
9/12 anonim 

válasza:

Nem árulnak. De ha valaki az ellenkezőjéről tud, akkor kontakttal együtt jelentkezhet nálam :D
10/12 anonim 

válasza:

Nem. Csak szívják. ahogy a bránerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!