Mennyire megbízható a rehabilitációs munkahelyközvetitő az állás keresésben?
2 éves munkaviszonyom elérésekor kitöltöttem a Rehabilitációs honlapjukon az interneten lévő adatokat. E-mailen keresztül voltam kénytelen érdeklődni azon elfogadásra került-e a kitöltött adatlapom vagy sem, egyetlen egy válasz E-mailt nem kaptam 8 napon túl amíg meg nem kérdeztem E-mailen keresztül. És a választ kaptam adatrögzítésre került és tájékoztatnak E-mailen engem találnak a képességemnek megfelelő állást.
Attól félek hogy nem sikerül a 3 éves munkaviszonyom elérésekor ott hagynom az 1. munkahelyemet és lecserélni új munkahelyre ahol heti 20 óra helyett heti 30 órát dolgozhatnék. És jövő ősszel lesz 3 éves a munkaviszonyom és addigra párhónappal 29 éves leszek. Heti 40 órás műszakú állást nem merek vállalni mivel még soha életemben nem dolgoztam minimum 1 hónapon keresztül heti 30 órában. És nem szeretnék ha elküldenének 1 éven belül a leendő új munkahelyemen ahol heti 40 órában kéne dolgoznom. A jelenlegi menhelyemen legkésőbb 4 éves munkaviszonyom elérésekor nem szeretnék oda járni dolgozni. Ennek oka számomra hogy közel 2 éves munkaviszonyom elérése előtti hónapoktól kezdve több hónapja alig kapok munkát, annyian végzik ugyanazt a munkát mint amennyi munkamennyiség rendelkezésre áll. Más részt nem szeretnék a 2 féle járulékaim mellé nagyon kevés munkabért kapni 30.000 Ft körüli Nettó munkabért. Harmadik okom otthoni környezetemben amint elértem a munkaviszonyomnál az 1 évet és a 2 évet hozzátartozóim elköltöztek tőlem, így részben ismerős albérlőimmel vagyok kénytelen megosztani a házat fogalmam sincsen esetleg a beköltözésük után 1-2 évvel nem akarnak elköltözni tőlem. Viszont az utcára nem szeretnék kerülni pár hónap múlva az albérlőim elköltözése után.
Csak adatbázist gyűjtögetnek, legtöbb kamu.
Jó esetben örülhetsz ha minimálbérért munkát ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!