Magyarországon a húsipar először az adott állatot elkábítja, aztán öli meg? : /
Figyelt kérdés
Mert én így hallottam és ha már meg kell halnia, már ne érezze. : S2011. nov. 29. 15:50
1/7 anonim válasza:
Más sorrendet el tudsz képzelni? Amúgy az EU-ban mindenhol emberséges módon vágják le az állatokat.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó hallani! :) Megy a zöld mancs!
2011. nov. 29. 16:03
3/7 anonim válasza:
Először megkínozzák őket és csak utána vágják le.
4/7 anonim válasza:
Ráadásul a házi disznóvágásokat is úgy kellene végrehajtani, hogy először el van kábítva az állat.
gyakorlatban viszont elég kevés helyen valósul ez meg.
5/7 Stella90 válasza:
hát én hallottam olyat, hogy a KFC-sek nagyon durván tartják az állatokat...levágják a csőrüket meg a karmukat/lábukat, hogy ne tudjanak egymásra támadni, mert olyan sokan vannak egy kis helyen...hát remélem, ne igaz...
6/7 A kérdező kommentje:
Miért kínoznák meg? o.O
2011. nov. 29. 17:24
7/7 A kérdező kommentje:
Ha a KFC-is igaz, akkor szánalmasak, sosem ennék ott, nem is fogok, nem is ettem...
2011. nov. 29. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!