E-CIGI Elektromos Cigibe milyen patront javasoltok?
Figyelt kérdés
Az én elektromos cigimbe ilyen patron kell!
Na most azt szeretném megkérdezni hogy erőset honnan lehet megismerni illetve a külömböző izüeket mert a doboza színte egyforma!
Köszönöm előre is a választ!
2011. nov. 28. 17:33
1/3 A kérdező kommentje:
Itt a link amilyen patron fajta kell bele!
És nem tudom hogy ami alapból benne volt meg vettem Marborósat az ize színte ugyan olyan, tud valaki valami tanácsot adni vagy ez ilyen is marad?
Köszönöm előre is! :)
2011. nov. 28. 17:35
2/3 anonim válasza:
A dobozon ott a 4 rubrika, az van tollal kipipálva, amilyen erősségű a nikotintartalom: High / erős, Med /közepes, Low / gyenge, No / mentes. Aromára vonatkozó jelzés itt a fotón tényleg nincs, passz
3/3 A kérdező kommentje:
köszi! :) Az aromákról egyszerüen nem lehet telálni semmit és az ízt sem lehet érezni nem tudom ki mit tanácsol? Aki használ iylen és hól lehet aromás patront venni? :)
2011. nov. 28. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!