Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szomorúak az emberek?

Miért szomorúak az emberek?

Figyelt kérdés

Miért veszek mindent nagyon tragikusan?

Ha a főnökömmel összeveszek,magamba roskadok,és napokig szenvedek.

Ő a legjobb főnök a világon,olyan nekem mintha az anyám lenne 62 éves már.

Sokszor együtt megyünk bevásárolni,piacra stb...

Ugy tekint rám mintha a saját gyereke lennék, én nagyon ragaszkodok hozzá,de azt hiszem mostmár mindennek vége.

Hogyan tegyem magam túl rajta? Nekem ő nagyon sokat jelent. Segitsetek,mit tegyek?

2008. márc. 24. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés szerintem nem vág egybe a magyarázattal, amit adtál rá. De nem baj, válaszolok mindkettőre. :)

Rólad:

Kedvelted őt (szerintem), és most talán vége a kapcsolatnak. Úgy veszem ki, ez a baj nálad.

Megbeszélheted vele ezt a problémát, és talán még sok ideig tudtok majd együtt dolgozni. Ez rajtad múlik. Talán próbáld meg.

Viszont egyet ne felejts: semmi nem tart örökké.

Miért szomorúak az emberek?

Azt, hogy más miért szomorú, nem tudom, csak sejtem. Magamról tudom. Én szeretek szomorú lenni...

2008. márc. 24. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Sszia.

Szerintem beszéld meg vele. Azt mondod, fontos ez a dolog, hát biztos, hogy nemcsak neked az! :) Ne félj, lehet, hogy őt is pont ennyire aggasztja... Ne feledd, mindent meglehet beszélni, és ha ő is akarja, természetesen jó is lehet a vége. Ha pedig hülyeséget csináltál, majd jóvá teszed!

Miért szomorúak az emberek? Azért mert nem tudnak túljutni a problémáikon. A felületes problémákkal foglalkoznak, ahelyett, hogy felismernék a problémáik gyökerét, és megoldanák őket.

Sajnos nagyon kevesen ismerik fel az Élet értelmét, azt, hogy nem rágódni kéne dolgokon, és egyfolytában vmi miatt stresszelni, vagy dühöngeni, hanem élvezni az életet. Amíg nem képesek sokan magukkal szembenézni, addig nem ér semmit a dolog.

Hiányzik a mai világból a bizalom, és a tisztelet egymás iránt.

Én ezt gondolom.

2008. ápr. 13. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Kihagytam, hogy az optimizmus is! Én tudom, hogy mennyire nehéz, de sokan nem is tudják, mennyit számít!

Másrészt, hogy már ne is említsem a magyarországi körülményeket... nem a legjobb a helyzet, és még jó, hogy az emberek boldogtalanok. Rengeteget dolgoznak, fáradtak és a fizetés nem lesz több. A fiataloknak meg mindig van min rágódniuk.

De azt hiszem, még mindig sokat segítene az optimizmus, az akarat, és .. ha sokkal többen segítenénk egymásnak!

Talán az értékrend is változott. Mostanába a pénz... a szex... talán tudod miről beszélek.

2008. ápr. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!