A nőknek, vagy a férfiaknak a jobb? Érveket is írjatok!
Sztem a férfiaknak a jobb :D nem kell annyit foglalkozniuk magukkal, a nőknek egy csomó "fájdalmat" kell elviselniük azért, hogy szépek legyenek. Ráadásul felnőttként a dolguk is több, mivel dolgoznak is és a háztartás vezetése is általában rájuk hárul..a gyereknevelésről nem is beszélve ...
Bár én nő vagyok és szeretem, hogy nő vagyok de sztem ez így van :D
Mind 2 felnek masert jo!
A nonek azert jo mert no, a ferfinak azert mert ferfi!
Mindegyiknek meg van a szerepe es a nehezsege:)
Én örülök, hogy nő vagyok, bár néha azt érzem, férfinak lenni jobb, de a legtöbbször úgy gondolom, hogy mégis jobb nekem, hogy nő vagyok.
A nők
sminkelhetik magukat
sokkal több ruha közül válogathatnak
nyugodtan lehetnek egy kicsit hiúak
nem ciki, ha kicsit érzelmesebbek, pl. sírnak a romantikus filmeken
az egész megjelenésükhöz nagyobb az eszköztáruk
a figyelmüket jobban meg tudják osztani
ha gyengék, akkor az nőeis, ha erősek, az vagány
részesei lehetnek a gyermek világrahozásának
Ami miatt a férfiaknak jobb:
nem kell annyit tökörészniük a kinézetükkel, egyszerűbben kiválasztják, mit akarnak viselni
nem menstruálnak
a szülésnek nem csak az örömteli részéből, de a fájdalmasból is kimaradnak, legfeljebb szemlélők lehetnek, ami azért valljuk be, nagy könnyebbség a számukra
a férfiak kevésbé intrikusak egymással
férfi barátok (szerintem) nagyobb arányban számíthatnak egymásra
Szerintem kb. ezek az előnyök. Persze a férfiakéhoz nem tudtam olyan sokat írni, mert férfi nem voltam még soha, bár nekem a legtöbb barátom mindig fiú volt.
Mindkettő egyformán jó.
Férfiakat nem ítélik el, ha kevesebbet törődnek magukkal. Nők meg elsírhatják magukat, nekik ezt inkább elnézik, mint a másik nemnek. És ez még csak két ok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!