Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent a facebook on ez a...

Mit jelent a facebook on ez a kiiras? Koltozok (x) helyre (y) honapra!?

Figyelt kérdés
Mostanaban csomo lany is merosom kiirja h koltozok Amerikaba(vagy mashova) 10(vagy akarhany) honapra. ez mit jelenthet???
2011. nov. 26. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy jó marketing fogás.
2011. nov. 26. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
elvileg,hogy melyik hónap melyik napján születtek,de ,h melyik hónap jelenti melyik országot azt nem tudom
2011. nov. 26. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
vmi mellrák elleni "kampány" az ország a születési hónapot jelzi a hónap meg a születési napot
2011. nov. 26. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
jaja. Mellrák os kamány.
2011. nov. 26. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam is mindenki utazik!De nem lettem okosabb:(
2011. nov. 26. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszokat, azt esetleg nem tudja vki, hogy melyik orszag milyen honap,

vagy esetleg, az adott lany a sajat szuletesi honapjanak az orszagaval irja ki?

tehat teszem azt ha oktoberi es oktober svajcot jelenti, akkor vmi ilyesmit ir ki, h koltozok svajcba 3 honapra ?

2011. nov. 26. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
hát pl janúár = mexikó (ez pont így van ezt megjegyeztem) és vki január 10. én született akkor "kiköltözök mexikóba 10 hónapra"
2011. nov. 26. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
*január
2011. nov. 26. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is kaptam ilyet, bemásolom.

"Gyerünk, hölgyek, ismét mellrák elleni kampány hónap van. Talán mindannyian emlékeztek arra a kampányra, amikor a melltartótok színe és az, hogy hol hagyjuk a táskáinkat volt az állapotunk (itt a facebook-on). Ez annyira széles körben terjedt el, hogy még a hírekben is megemlítették, és az állapotok folyamatos változása rengeteg ember figyelmét felhívta a problémára.

Ne mondjátok el a férfiaknak, hogy mit jelent az állapototok! Másold be ezt az üzenetet és küld el minden nőnemű ismerősödnek hogy megláthassuk, tudunk e ismét olyan hangosak lenni, mint tavaly. Most a születésnapunkat használjuk fel hozzá. Írd ki állapotodnak, hogy" Elköltözök (születésed hónapja) -ba (születésed napja) hónapra. Pl.: febr.14-én született: Elköltözöm Londonba 14 hónapra.

Kulcs a hónapokhoz: Január:Mexico, Február: London, Március: Miami, Április: Dominikai Köztársaság, Május: Franciaország, Június: Szentpétervár, Július: Ausztria, Augusztus: Németország, Szeptember: Hollandia, Október: Amszterdam, November: Las Vegas, December: Kolumbia"

2011. nov. 29. 10:55
 10/10 A kérdező kommentje:
az utolso irta le a legjobban, de a tobbieknek is koszonom!!!
2011. nov. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!