Milyen rémálmod volt utoljára?
Hogy lelőttem a saját kutyámat :'(
Még jó hogy csak álom, nem tudom hogy hogy álmodhattam ezt imádom a kutyámat!
egy ronda szürke pók meg akart marni,de nem sikerült neki,mert le vágtam a csáprágóit,aztán agyon akartam ütni de sehogy se sikerült.hirtelen a hugommal be menekültünk a régi házunka,és a ház elkezdett emelkedni,mi kiugrottunk és egy hatalmas fekete pók(amin piros pöttyök voltak)vitte a házat a hátán.aztán hírtelen egy víz akna előtt álltam és tele volt vízzel és a tetején úszott a szürke pók!!!
hú szörnyű volt!!a való életben nem félek a pókoktól,de ebben az álomban iszonyat volt.egy darabig nyugtalanított is.nem tudom hogy van-e jelentése ennek,de még egyszer ne jöjjön elő!
en azt almodtam h jottem haza fele es egy nagy hegyrol kellett lejojjek es valaki le lokott onnan h menjek hamarabb
a masodik pedig ugyancsak jottem haza es hatulrol le lottek es ereztem h a golyo hol van es ereztem h halok meg kiabaltam segitseget de nem jott senki es kozben az emberek jarkaltak mellettem
sokszor almodtam ezeket
Én voltam a maffia vezére. Esős, hűvös idő volt és én a a tengerparton menekültem. Hátra se mertem nézni, csak lélekszakadva, botladozva futottam a nedves köveken, mert tudtam, hogy üldöznek egy ellenséges szervezet tisztjei. Egyszer csak elkezdtem érezni a jellegzetes szúrást a szívemnél és elakadt a lélegzetem. (Tudni kell rólam, hogy rosszul működik a szívem és nem tudok emiatt rendesen futkosni.) Megtorpantam és ekkor meghallottam a fegyver dörrenését. Az egyik üldözőm előkapott egy puskát és rám lőtt. Én pedig csak meredtem magam elé és néztem a ruhámon átszivárgó vért, miközben éreztem az ezzel járó rettenetes fájdalmat. Aztán hirtelen változott a helyzet, valahogy felülről láttam mindent. Egy temetési menetet. 6 osztálytársammal, ahogy egy koporsót vittek a templom felé. És én tudtam, hogy abban a koporsóban valójában én fekszem... Odaértek a templomhoz, és előtte megláttam a papot - aki annak a bizonyos ellenséges szervezetnek, akik lelövettek, volt a vezetője...
Itt megszakadt az álmom és fölébredtem. Nem egészen rémálom, mivel nem féltem közben, egyszerűen csak tűrtem mindent. De ettől még nem mondanám, hogy kellemes hangulata volt. :/
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!