Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen rémálmod volt utoljára?

Milyen rémálmod volt utoljára?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lelőttem a saját kutyámat :'(

Még jó hogy csak álom, nem tudom hogy hogy álmodhattam ezt imádom a kutyámat!

2009. máj. 12. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

egy ronda szürke pók meg akart marni,de nem sikerült neki,mert le vágtam a csáprágóit,aztán agyon akartam ütni de sehogy se sikerült.hirtelen a hugommal be menekültünk a régi házunka,és a ház elkezdett emelkedni,mi kiugrottunk és egy hatalmas fekete pók(amin piros pöttyök voltak)vitte a házat a hátán.aztán hírtelen egy víz akna előtt álltam és tele volt vízzel és a tetején úszott a szürke pók!!!

hú szörnyű volt!!a való életben nem félek a pókoktól,de ebben az álomban iszonyat volt.egy darabig nyugtalanított is.nem tudom hogy van-e jelentése ennek,de még egyszer ne jöjjön elő!

2009. máj. 12. 20:30
 3/7 Fecc ***** válasza:
100%
Szomszéd településről ámodtam,hogy hogy álloka buszmegállóban,több emberrel,és mindenhol tehén tetemeket látok,rohadnak,bűzlenek,és mi ezeken lépkedünk:S írtó xar volt..
2009. máj. 12. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy újból be kell vonulnom katonának.
2009. máj. 12. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

en azt almodtam h jottem haza fele es egy nagy hegyrol kellett lejojjek es valaki le lokott onnan h menjek hamarabb

a masodik pedig ugyancsak jottem haza es hatulrol le lottek es ereztem h a golyo hol van es ereztem h halok meg kiabaltam segitseget de nem jott senki es kozben az emberek jarkaltak mellettem

sokszor almodtam ezeket

2009. máj. 13. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én azt álmodtam hogy megyek az utcán és egy óriási bika fújtat és kapar az út szélén, ilyen lovaskocsi elé kötve akkor inkább megfordultam hogy másfelé menjek és egy még nagyobb termetű ló(!) volt ott. de valami nagyon hatalmas, félelmetes volt pedig nem félek a lovaktól. és menekültem előle de olyan nehéz volt menni olyan mintha vízben próbálnál szaladni...rossz volt
2009. máj. 13. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Én voltam a maffia vezére. Esős, hűvös idő volt és én a a tengerparton menekültem. Hátra se mertem nézni, csak lélekszakadva, botladozva futottam a nedves köveken, mert tudtam, hogy üldöznek egy ellenséges szervezet tisztjei. Egyszer csak elkezdtem érezni a jellegzetes szúrást a szívemnél és elakadt a lélegzetem. (Tudni kell rólam, hogy rosszul működik a szívem és nem tudok emiatt rendesen futkosni.) Megtorpantam és ekkor meghallottam a fegyver dörrenését. Az egyik üldözőm előkapott egy puskát és rám lőtt. Én pedig csak meredtem magam elé és néztem a ruhámon átszivárgó vért, miközben éreztem az ezzel járó rettenetes fájdalmat. Aztán hirtelen változott a helyzet, valahogy felülről láttam mindent. Egy temetési menetet. 6 osztálytársammal, ahogy egy koporsót vittek a templom felé. És én tudtam, hogy abban a koporsóban valójában én fekszem... Odaértek a templomhoz, és előtte megláttam a papot - aki annak a bizonyos ellenséges szervezetnek, akik lelövettek, volt a vezetője...

Itt megszakadt az álmom és fölébredtem. Nem egészen rémálom, mivel nem féltem közben, egyszerűen csak tűrtem mindent. De ettől még nem mondanám, hogy kellemes hangulata volt. :/

L/15

2009. máj. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!